اخباراصفهان

اختتامیه جشنواره «رشدآوند» و رویداد ملی «طلافنگ» در اصفهان برگزار شد

مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان: نماز اصل مسلمی محسوب می‌شود که اگر اولویت برنامه‌های ما قرار گیرد، می‌تواند تأثیر فراوانی در زندگی دنیا و آخرت مان داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، اختتامیه جشنواره ایده پردازی «رشدآوند» و رویداد ملی موشن گرافیک «طلافنگ» روز پنجشنبه بیست هفتم اردیبهشت ماه در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

این اختتامیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رنجبر مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرسول احمدیان رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، محمدرضا ابراهیمی مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان و برندگان جشنواره ها برگزار شد.

جشنواره ایده پردازی «رشدآوند» با هدف بازیابی مرجعیت نهاد‌های اصلی و سالم تربیتی، یعنی خانواده به عنوان اولین نهاد، مدرسه، بزرگ‌ترین و مسجد، متعالی‌ترین نهاد تربیتی بوده و در پی رشدآوند‌های سالم تربیتی و پیدا کردن ایده‌های خلاق بوده که این سه نهاد تربیتی را به یکدیگر وصل می‌کند.

رویداد ملی موشن گرافیک «طلافنگ» (طلا‌های فرهنگی) استخراج و به اشتراک گذاری فکر، ایده، هنر است که «آسیب‌های اجتماعی»،  «قصص قرآنی و آیات تبیین»، «جایگاه نماز در جامعه اسلامی» و «سبک زندگی، اسلامی ایرانی» چهار محور این جشنواره می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر فضای مجازی را جزو فضای عادی زندگی امروزی برشمرد و گفت: اگر بتوانیم معارف دینی و ارزشی را در این فضا منتشر کنیم، کاری بسیار زیبا و ارزشمند است.

وی از راه اندازی سومین مرکز تخصصی نماز بعد از مشهد و قم در اصفهان خبر داد و افزود: یکی از برنامه های این مرکز علاوه بر تربیت مبلغ نماز، تولید محتوا ویژه فضای مجازی است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز در آموزه‌های اسلامی تصریح کرد: بر اساس روایات، تنها چیزی که به‌طور یقینی می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری یا آنها را کنترل کند، نماز است.

حجت الاسلام رنجبر ادامه داد و گفت: پیامبر عظیم الشأن اسلام در سینزده سال اولیه بعثت فقط به مباحث اعتقادی و نماز می‌پرداخت و هیچ کدام از آیات وجوب سایر احکام و آموزه ها در مکه نازل نشد، بنابراین نماز اصل مسلمی محسوب می‌شود که اگر اولویت برنامه‌های ما قرار گیرد، می‌تواند تأثیر فراوانی در زندگی دنیا و آخرت مان داشته باشد و بسیاری از نابسامانی های اجتماعی را به سمت فلاح و صلاح پیش ببرد.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع نماز، درخواست من از تمام مسئولان و هنرمندان این است که با قصد قربت و با نیت بهره‌مندی از مواهب نماز در زندگی دنیا و آخرت، این موضوع را در برنامه‌های خود قرار دهند و به مثابه اولویت اول به آن نگاه کنند. ما نیز در ستاد اقامه نماز آمادگی همفکری و همکاری در این زمینه را داریم و امیدواریم با راه‌اندازی مرکز تخصصی نماز در استان اصفهان به مرکزیت تولید محتوا در سطح کشور تبدیل شویم.

حجت الاسلام والمسلمین احمدیان بیان کرد: جشنواره «رشدآوند» و رویداد «طلافنگ» از مأموریت هایی بود که به دفتر تبلیغات محول شد و ما در این رویدادها به دنبال واسطه‌گری منطقی و مطلوب بودیم تا بتوانیم اهالی تأثیرگذار در فکر، فرهنگ و تربیت را به متولیان و سیاست‌گذاران فرهنگی مرتبط کنیم.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار کرد: در جشنواره موشن‌گرافیک «طلافنگ»، مجموعه‌های نیازمند محتواهای فرهنگی را فراخواندیم که حدود ۲۰ مجموعه فرهنگی احصا شد و از این تعداد، ۶ یا ۷ مجموعه برای همکاری در این زمینه اعلام آمادگی کردند و شایسته است که در اینجا از حسن همکاری این مجموعه‌ها قدردانی کنم، از جمله ستاد اقامه نماز استان که محتواهای مربوط به بخش نماز را داوری و مدیریت کرد و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و دفتر قرآن و عترت این مجموعه که مدیریت بخش قرآنی جشنواره را به عهده گرفت و بخش مربوط به آسیب‌های اجتماعی هم با مدیریت دفتر تبلیغات اسلامی پیش برده شد.

محمدرضا ابراهیمی در توصیف رویداد «رشدآوند»، آن را جزو اقدامات خردمندانه و پاکی خواند که اثرگذاری ویژه‌ای دارد و ادامه داد: مراکز فرهنگی متعددی در کشور ما وجود دارد که هر کدام وظایف خود را انجام می‌دهند ولی متأسفانه جزیره‌ای عمل می‌کنند و هم افزا نیستند، بنابراین به نتیجه کافی نمی‌رسند.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان تصریح کرد: اگر کار خوب، منظم و عمیق انجام دهیم، قطعاً نتیجه بخش است و امروز اگر در سطح جامعه رفتارهای ناشایست می‌بینیم، دلیل آن این است که کار زیربنایی انجام نداده‌ایم و اگر برای مثال، حجاب و پوشش کمرنگ شده، باید علت و معلول‌ها را پیدا کنیم و راه علاج را می‌توان در چنین رویدادهایی جست‌وجو کرد.

لازم به ذکر است در پایان از برگزیدگان هر دو رویداد تجلیل شد و در بخش جایگاه نماز در جامعه اسلامی نیز علیرضا حبیبی با اثر نماز باحالتر به عنوان برگزیده و سعید خراسانی با اثر نماز و آسیبهای اجتماعی شایسته تقدیر شناخته شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا