کردستان

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان سقز برگزار شد

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: فراهم نمودن بسترها به معنای اداری کردن نماز نیست بلکه کمک به ترویج امر نماز است

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، دومین جلسه شورای اقامه نماز شهرستان سقز در تاریخ سه شنبه دهم مرداد در محل فرمانداری شهرستان با حضور مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان و کل اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه جعفر توان فرماندار و رئیس شورای اقامه نماز شهرستان، اظهار داشت: بحث نماز علاوه بر تکلیف الهی، تکلیف اداری نیز هست. طبق بخشنامه ۱۵ ماده ای وزیر محترم کشور دستگاهها با مسئولیت فرمانداری ها وظایف اداری مهمی به منظور ترویج و توسعه نماز دارند.

فرماندار سقز افزود: نماز از مهمترین عمل عبادی و شرط قبولی سایر عبادات و عامل بازدارندگی از گناه و سفارش خداوند به پیامبران می باشد و دغدغه همه پیامبران بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به مشکلات موجود، گفت: ما باید نقد درون هم داشته باشیم، زیرا آنچنانکه انتظار می رفت نتوانستیم عمل کنیم. یک مورد که ضعیف عمل کردیم،بحث نماز خانه های بین راهی است. نباید صرفا برای رفع تکلیف به موضوع نماز نگاه کنیم. بعضا آمدند در مجاورت سرویس های بهداشتی نمازخانه را احداث کردند ولی اصل نماز خانه را به بوفه تبدیل کردند.

رئیس شورای اقامه نماز شهرستان سقز یادآور شد: بعضی از ادارات نسبت به بکارگیری امام جماعت اقدام نکرده اند از ۲۶۸ روستا، اکثر آنها امام جماعت ندارند. اولین انتظار از اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان این است که وضعیت همه مساجد و خانه های عالم بررسی و نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام شود.

توان در ادامه اظهار داشت: در بحث شهرک‌های جدیدالاحداث باید به ایجاد نماز خانه توجه ویژه بشود و انتظار از آموزش و پرورش و دانشگاه ها این است که نسبت به تجهیز نمازخانه ها اقدام کنند. ما در شهرستان ستاد اقامه نماز جمعه نداریم. باید محتوا و چارچوب ها مشخص شوند و از تعدد نماز جمعه که یک قرارگاه فرهنگی نظام است بکاهیم.

در ادامه ماموستا محمود ابن الخیاط امام جمعه شهر سقز گفت: این جلسه خیلی مبارک است، چون مربوط به نماز است. در دین مبین اسلام بعد از کلمه شهادتین توجه به نماز شده است. پیامبر فرمود فرق بین کافر و مسلمان، نماز است. ما نباید غافل شویم، تا زنده ایم جبران کنیم. نماز واجب ذی وقت است و بنده انشاالله در خطبه های نماز روی این موضوع بیشتر صحبت خواهم کرد.

در ادامه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام  شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و تشکر و قدردانی از فرماندار و ریاست شورا و سایر اعضا بابت تلاش های صورت گرفته و تشکیل جلسه، انتظارات ستاد اقامه نماز را از شورا ی اقامه نماز شهرستان و سایر مسئولین ادارات بر شمرد و اظهار داشت: نباید به نماز بعنوان تکلیف اداری نگاه کرد زیرا خداوند عزوجل در آیه ۴۱ سوره مبارکه حج این فریضه را رسالت همگانی و یک مأموریت الهی معرفی کرده اند و چون مدیران دستگاهها امکانات و اختیاراتی دارند، لازم است در این زمینه تلاش بیشتری بعمل آورند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در قسمت دیگری از صحبت های خود گفت: فراهم نمودن بسترها به معنای اداری کردن نماز نیست، بلکه کمک به ترویج امر نماز است و نماز فقط خاص نظام جمهوری اسلامی نیست و در طول تاریخ جزو تکلیف همه ادیان الهی بوده است. حضرت ابراهیم(ع) علی رغم آن همه سختی ها و امتحان ها دعا می کند، خداوندا، من و ذریه ام را جزو نماز خوان ها قرار بده!

عظیمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نکته نظرات بنده فقط جزو انتظارات ستاد نیست و ما به خاطر دو موضوع در بحث ادارات ورود پیدا می کنیم. اول تاکیدات مقام معظم رهبری و دوم مصوبات هیات دولت. انشاالله همه ادارات به نکات مهم مورد تأکید فرماندار در این جلسه توجه نمایند و مفادنامه استاندار در رابطه با توصیه های اجرایی جهت ترویج و توسعه امر نماز و همچنین اجرای به موقع تفاهم نامه های کشوری را در دستور کار خود قرار دهید.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در خاتمه ضمن اشاره به مهمان پذیر و مهمان نوازی مردم استان کردستان خواستار بررسی وضعیت نماز خانه های بین راهی شدند و از متولیان امر خواست تا در این زمینه نسبت به جبران کمبودها اقدام کنند.

در راستای این جلسه مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان از نمازخانه های بین راهی جایگاه های سوخت و مجتمع های رفاهی شهرستان های بانه و سقز بازدید کردند.

برگزاری جلسه شورای اقامه نماز شهرستان سقز

برگزاری جلسه شورای اقامه نماز شهرستان سقز

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button