به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، اولین جلسه قرارگاه مردمی مسجدسازی در پروژههای طرح ملی مسکن استان، صبح شنبه، بیست و یکم مردادماه، با حضور امام جمعه پردیسان، معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری، مدیر ستاد اقامه نماز و دیگر مسئولین استانی برگزار شد.
امام جمعه پردیسان در این جلسه با تاکید بر لزوم ایجاد پیش بینی و ایجاد فضای فرهنگی در محلات و نقاط جدید الاحداث شهر خاطر نشان کرد: میبایست گامی موثر در ایجاد فضای فرهنگی برداریم و آن مسجدمحور سازی محلات، قبل از ورود ساکنین به این نقاط است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حامدی در ادامه به سبقه طرح های ملی مسکن در استان اشاره کرد و گفت: مشکلات حال حاضر در پردیسان به سبب عدم پیشبینی مساجد و فضاهای فرهنگی اجتماعی مناسب است و از این سو نباید اجازه دهیم اشتباهات گذشته در این نقاط نیز تکرار شود.
وی در ادامه با اشاره به پیش بینی های انجام شده در جانمایی و احداث مساجد در این نقاط گفت: پیش بینی انجام شده بسیار کمتر از حد نیاز این مناطق است و میبایست با اعمال تمهیدات لازم ضمن تامین فضای مورد نیاز، سهولت دسترسی اهالی به این مساجد را بالا ببریم.
ایشان در خصوص مدیریت و برنامهریزی برای اجرای امور فرهنگی در این مناطق خاطر نشان کرد: اولویت با ائمه جماعات و روحانیون ساکن در این مناطق است و میبایست از ظرفیت روحانیون بومی در این مساجد استفاده شود.
ابوالقاسم مقیمی معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استاندار نیز در این جلسه بر لزوم مسجدمحوری فعالیتهای فرهنگی تاکید کرد و گفت: مساجد میبایست به عنوان پایگاه فرهنگی هر محله در کاهش و رفع آسیبها و معضلات اجتماعی گام بردارند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات این ستاد در حوزه رفع آسیبهای موجود در منطقه پردیسان خاطر نشان کرد: با رصد میدانی، گزارش کاستیهای موجود به سمع استاندار رسید و با دستور ایشان نقاطی که قابلیت احداث مسجد دارند توسط اداره کل راه و شهرسازی احصا شد.
حجت الاسلام و المسلمین علی عربپور در ادامه بر لزوم احداث مساجد کوچک و محله محور تاکید کرد و گفت: احداث مساجد عظیم علاوه بر نیاز به بودجههای گسترده میبایست جامعه هدف بیشتری را نیز در بر گیرد که این امر با دسترسی آسان به مساجد منافات دارد.
دبیر مجمع خیرین مسجدساز استان در ادامه به کاستیهای موجود در سطح منطقه پردیسان اشاره و خاطر نشان کرد: مجمع خیرین مسجدساز استان با حمایت خیرین در سال گذشته بیش از یکصد میلیارد ریال در مناطق مختلف استان هزینه کرده است اما میبایست از تمامی ظرفیتها در رفع کاستیهای موجود استفاده کرد.
وی در ادامه به سوء مدیریت در برخی مساجد در حال احداث استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه در برخی مساجد علیرقم حمایتهای خیرین، اقدامات چشمگیری رخ نداده است که این امر موجب دلسردی خیرین خواهد بود.