به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، چهارمین نشست هسته مرکزی یاوران نماز قم، صبح یکشنبه، شانزدهم مهرماه، به میزبانی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان برگزار شد.
در این نشست علی جوانی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان ضمن خیر مقدم به ارائه گزارشی از اقدامات نمازی دستگاه پرداخت و گفت: پیش بینی نمازخانه با بهترین سطح دسترسی در ساختمان های جدید الاحداث، تجهیز تمامی نمازخانه ها، پخش اذان از سیستم صوتی در هنگام اذان در محیط دستگاه از جمله اهم اقدامات در این حوزه است.
حجت الاسلام و المسلمین علی عرب پور مدیر ستاد اقامه نماز استان نیز در این جلسه به احکام صادره از سوی مدیرکل آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: با احکام صادره از سوی مدیرکل، یاوران نماز می توانند همچون سال گذشته با بازدید از نماز جماعت مدارس، یاور مدارس در درپایی هرچه باشکوه تر نماز جماعت باشند.
ایشان در ادامه ضمن تقدیر از همکاری یاوران نماز در برپایی باشکوه نماز ظهر تاسوعا و عاشورای حسینی، از برگزاری هشتمین اجلاس استانی نماز در روزهای ابتدایی آذرماه خبر داد و گفت: ضمن استفاده از ظرفیت یاوران در حوزه اجرایی اجلاس، آماده اخذ پیشنهادات و راهکار ها در برگزاری هرچه باشکوه تر این اجلاس هستیم.
غلامرضا رضائیان مسئول یاوران نماز استان نیز در این جلسه به تشریح انتظارات از یاوران نماز در حضور در مدارس پرداخت و گفت: مدارس می بایست علاوه بر دغدغه مندی، شاهد دیدگاه یاورانه یاوران نماز باشند تا شاهد اثرگذاری این بازدیدها باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی علمائی کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز استان نیز در این جلسه با اشاره به ابعاد حضور یاوران در مدارس، خواستار نگرش آموزشی در این حضور ها شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد کاظمی استاد مرکز تخصصی نماز نیز در جمع یاوران نماز با تشریح عوامل تحرک منفی نوجوانان و جوانان گفت: عدم رشد عقلی و عدم احساس عزت نفس عامل ایجاد تحرکات منفی در بین نوجوانان و جوانان است.
وی در ادامه بر لزوم ایجاد رشد عقلی در دانش آموزان تاکید کرد و گفت: می بایست با برنامه ریزی مناسب دانش آموزان را از بی برنامگی و بی هدفی خارج و ضمینه هدایت آنها را فراهم کنیم که این امر جز با رشد عقلی امکان پذیر نخواهد بود.
حجت الاسلام کاظمی افزود: روان بنه حقارت، عامل ایجاد بزه است و امروزه اکثر بزهکاران احساس عزت نفس ندارند.
ایشان در ادامه حضور در نماز جماعت اول وقت مسجد را نیاز محتوایی قشر نوجوان و جوان جامعه دانست و گفت: حضور این قشر در مساجد موجب رشد عقلی، احساس عزت نفس و تقویت مساجد در ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی خواهد بود.