به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خوزستان، روز سه شنبه بیست و سوم آبان اولین جلسه شورای اقامه نماز استان خوزستان با حضور استاندار، در سالن استانداری خوزستان برگزار شد.
سید موسی بلادیان مدیر ستاد اقامه نماز استان خوزستان در ابتدای جلسه گفت: از استانداری انتظار داریم که این جلسات را جهت به جریان انداختن امر نماز تا پایان سال تکرار کند.
وی نماز را اولویت اول جهت انتصاب مدیران معرفی کرد و گفت: مدیری که اهمیت به نماز نمی دهد مسلماً کارکنان نیز بی اهمیت می شوند و این در جامعه اسلامی ما مذموم و دور از شان اسلامی است.
دهدشتی معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان در ادامه جلسه گفت: هیأت وزیران بخشنامه امر نماز را ارائه داده است که موضوع تشکیل شورای اقامه نماز ابلاغ شده و وظایف آن مشخص شده است، البته کارهای بزرگی تا حالا انجام شده ولی جا دارد خیلی بیشتر شود و غفلت در این خصوص باعث ایجاد آسیب های اجتماعی در جامعه کنونی می شود. ابلاغ سند راهبردی و پیگیری در نماز وظایف ماست و این کار را انجام خواهیم داد.
استاندار خوزستان با اشاره به تاثیرگذاری قهرمانان و الگوهای ورزشی افزود: یک ورزشکار با به جا آوردن سجده شکر بعد از کسب مدال، میتواند به راحتی فرهنگ و اعتقادات خود را به دنیا نشان دهد.
حسینی محراب گفت: ستاد اقامه نماز باید برای همه جامعه استان به ویژه نوجوانان و جوانان برنامهریزی کند همچنین زمینه نماز را در اماکن عمومی فراهم کند.
وی افزود: تدوین سند راهبردی از سوی شورای اقامه نماز کار بسیار ارزشمندی است چرا که بدون برنامه، راه به جایی نخواهیم برد.
حسینی محراب با بیان اینکه نماز نماد حکومت اسلامی است گفت: امروز ادارات، سازمان ها، دانشگاه ها و نیروهای مسلح نماد نظام هستند و برگزاری نماز در این اماکن، نشاندهنده حکومت اسلامی است.
وی افزود: اگر نماز در ادارات برگزار نشود مدیر و کارکنان آن اداره دچار غفلت میشوند لذا ستاد اقامه نماز باید سرکشی و نظارت لازم را داشته باشد.
استاندار خوزستان گفت: وقت نماز باید تمام کارها و فعالیتها تعطیل شود و به همین دلیل ۲۰ دقیقه وقت برای اقامه نماز در ادارات و سازمانها تعیین شده است.
وی با اشاره به الزام احداث نمازخانه در مجتمعهای خدمات رفاهی استان افزود: همچنین نمازخانههای مجتمعهای بینراهی باید از نظر کیفیت ارتقاء پیدا کنند.
حسینی محراب گفت: سازمان صداوسیما ظرفیت بسیار خوبی در بحث ترویج فرهنگ نماز است و میتوان از این طریق و با استفاده از هنرمندان اقدامات مفیدی انجام داد.
وی افزود: در کلاس درس مدارس و دانشگاهها باید به نماز و فلسفه آن پرداخته شود همچنین تمامی مسئولان در فریضه نماز جماعت شرکت کنند چرا که این امر باعث تشویق دیگران میشود.
استاندار خوزستان تشویق مردم و کارکنان ادارات و سازمانها به نماز را امری مهم دانست و گفت: تریبون نماز جمعه محل مناسبی برای ترویج فرهنگ نماز است لذا انتظار داریم که ستاد نماز جمعه استان در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهد.
عادلی نژاد از دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: ما در همه دانشگاه ها به رابطین خود اهمیت نماز را ابلاغ کرده ایم و مساله نماز جزء اولویت مهم در دانشگاهها است زیر ساخت اقامه نماز ما قابل قبول است و در حال حاضر ۲۰۰ محل برای اقامه نماز جماعت در دانشگاه های استان داریم. امیدواریم در اسناد بالا دستی مراکز تجمع عمومی بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و از مبلغان بومی برای اقامه نماز در نمازخانه های بین راهی استفاده کنیم تا انگیزه آنان بیش از پیش بیشتر شود.
حمیدی نژاد مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان در پایان جلسه گفت: از سال گذشته دغدغه ما بحث توجه به نماز جماعت بوده است. یک سامانه اینترنتی به نام ((نوری نو)) ایجاد کرده ایم که اطلاعات تمامی مربیان پرورشی در خصوص نماز مدارس در آن ثبت می شود. تعداد ۳۷۱۰ مدرسه در استان داریم که ۲۹۰۲ عدد نماز خانه مستقل دارند و ۱۴۸۴ مدرسه فاقد نمازخانه هستند. در ۲۲۱۱ مدرسه امکان احداث نمازخانه داریم که ۱۵۳۲ مدرسه دخترانه می باشد امسال برگزاری جشن فرشته ها (جشن تکلیف )برای دختران انجام شده است و هفته آینده با هماهنگی سپاه ۳۰۰۰ بسته فرهنگی اهمیت نماز توزیع می شود. طرح پیوند مسجد و مدرسه در حال انجام است و در سامانه (نوری نو) ثبت می شود.