به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، چهارمین اجلاس نماز استانی ویژه استان تهران با عنوان «نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه» امروز، ۲۱ آذرماه در محل سالن همایشهای شرکت برق منطقهای تهران برگزار شد.
علیرضا فخاری، استاندار تهران و رئیس شورای اقامه نماز استان تهران طی سخنانی بیان کرد: موضوع نماز جای تفسیر ندارد. نماز ترویج فرهنگ دینی و پایه و اساس دین است. در این حوزه باید کسریها را جبران کرد و تلاش کنیم اساسیترین عمود دین به استواری کامل برسد.
فخاری گفت: امروزه جامعه با تحولات و شرایط گوناگونی مواجه است. دشمنان برای از بین بردن جایگاه و ارزشهای انقلاب اسلامی نماز را هدف قرار دادهاند. اگر ما در این حوزه برنامه نداشته باشیم با مشکلات فراوانی روبهرو خواهیم بود. محیطی که امروز با آن مواجهیم، محیطی متلاطم، پرخطر و جذاب است که اگر بدان توجه نکنیم، زیان خواهیم کرد.
استاندار تهران با بیان اینکه این محیط سرشار از نمادهاست، افزود: تمرکز بر دنیای دیجیتال و تغییر وضعیتهای نیازمندی انسان آثار وضعی خود را ارائه کرده و ابزارهای جدید برای دسترسی به شعائر انسانی در اختیار دیگران است و بر روی آنها کار میکنند. تحولات دیجیتالی در جامعه ما اثر دارد و نسبت به سایر مؤلفهها قابل رویت است و باید برای آن و تأمین نیاز نسل جدید برنامه داشته باشیم.
وی گفت: در آثار وضعی رشد و پیشرفت دنیا امروز شاهد انقلاب صنعتی چهارم هستیم؛ باید در این زمینه به همجهت کردن برنامههای خود بپردازیم. امروز جرمخیزی و بزهکاریهای قابل دسترس نشان از این دارد که دیگران راجع به تولید جرم از منظر و نگاه اعتقادی ما به شدت فعالیت میکنند.
فخاری ادامه داد: در مورد تحولاتی که در این دهه مواجه آن هستیم، اگر مجهز به علم و توان کافی نشده و خود را برای این شرایط آماده نکنیم، جبران این قضیه بسیار دشوار است. البته به توفیق الهی پایه و اساس تولید علم در جامعه ما از گذشته وجود داشته است. اگر امروز ما در یک عقبماندگی اعتقادی و علمی بمانیم، به نسل آینده جفا کردهایم.
وی بیان کرد: آنچه رابطه اجتماعی را به سرمایه اجتماعی میرساند، نقاط اتصال است. آنچه در این زمینه بسیار موثر است، هادیان دینی هستند. اگر دین را به عنوان پیشقراول تکامل انسانی از منشور هدایت خود برداریم، در دنیای مادی گیر کردهایم. هادیان دینی که در حوزه شعائر دینی همچون نماز تلاش میکنند، نقاط قابل اتکای جامعه هستند. اگر ظرفیتهای موجود را با برنامهریزی درست متمرکز کنیم، آثار آن را به خوبی مشاهده خواهیم کرد. آموزههای دینی و ارزشی ما باعث شد در انقلاب اسلامی پیروز شویم.
فخاری اظهار کرد: امروز توسعه کشور مرهون علما و سجادهنشینهاست. باید بر روی آموزش و پرورش به عنوان یک پایه اساسی در حوزه نماز تمرکز کنیم؛ لذا پایه و اساس افراد در مقاطع تحصیلی دانشآموزی شکل میگیرد و باید کمک کنیم که اگر در حوزه نماز آموزش و پرورش مشکلاتی وجود دارد، این مشکلات را حل کنیم. آموزش و پرورش نقطه عطفی برای تربیت نسل آینده است و باید بدان بپردازیم.
استاندار تهران در پایان سخنان خود با بیان اینکه باید از کسانی که مشوق توسعه نماز هستند قدردانی کرد، تصریح کرد: باید تلاش کنیم که همواره درک و عمل و فهم ما از طریق نماز محقق شود.
منبع: خبرگزاری ایکنا