به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، به نقل از خبرگزاری شبستان حجت الاسلام گراوند مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان با بیان اینکه تبیین زیبا و هنرمندانه آثار و برکات نماز در جذب نسل نو بسیار تاثیر گذار است بر فضاسازی مناسب نمازخانه ها، مساجد و سرویس های بهداشتی بین راهی تاکید کرد و از مسئولان مربوطه خواست تا در این زمینه تدابیر لازم را بیندیشند چون در حذب مردم به نماز نقش مهمی دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان اظهار داشت: امام علی(ع) در ارتباط با اهمیت و آثار «نماز» می فرماید: «برنامه نماز را به خوبی مراقبت کنید و در محافظت آن بکوشید؛ زیرا نماز بر همه مؤمنان در اوقات مخصوص واجب است، به عنوان فریضه واجب بر مؤمنان مقرّر شده است، آیا پاسخ دوزخیان را در برابر این سؤال که چه چیز شما را به دوزخ کشانید؟ نمی شنوید که می گویند: ما از نمازگزاران نبودیم، گناهان را فرو می ریزد؛ همچون فرو ریختن برگ از درختان و طناب های معاصی را از گردن ها می گشاید، پیامبر(ص) نماز را به چشمه آب گرمی تشبیه فرمود که بر در خانه انسان باشد و او هر شبانه روز پنج مرتبه خود را در آن شستشو دهد که بی شکّ چرک در بدنش باقی نخواهد ماند.
وی گفت: قرآن، نماز و نمازگزار را به خوبی معرفی کرده است؛ به بیان قرآن نمازگزار کسی است که مسائل مالی بر عهده او نیست، طمع و آز در درون او نیست، از رذایل محفوظ است، صاحب بسیاری از فضایل است و … آری نمازی مقبول است که روح انسان را تطهیر کند و در این صورت است که علاوه بر اقبال الهی و بهشت خداوند، دلهای دیگران را متوجه شما می کند و شما محبوب دیگران می شوید. در روایت است که اگر انسان بخواهد مؤمنان مشکل او را حل کنند و یا برای او دعا و طلب آمرزش کنند، باید قلب خودش را مخصوصاً در حال نماز متوجه خداوند سازد.
این مقام مسئول عنوان کرد: امام رضا (ع) در بیانی زیبا فرمودند: «إنّ النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا» (اگر مردم زیباییهای سخنان ما را میشناختند، بیشک از ما پیروی میکردند.) این فرمایش حضرت یک نکته کلیدی و اساسی برای پاسخ به بسیاری از این چرایی هایی ایست که ما امروز با آن روبرو هستیم؛ مثلا چرا برخی دین گریز شدند یا چرا از فریضه بسیار اثرگذار و انسان ساز نماز فاصله گرفتند. به عقیده من بخش عمده ای از این مسئله بر می گردد به همین فرمایش امام رضا (ع) لذا اولین راهکار اساسی این است که اگر فرمایشات معصومین (ع) یا به عبارتی دستورالعمل های دینی به زیبایی تبیین و حق مطلب ادا شود، خود موجب جذابیت و اثرگذاری بسیاری می شود لذا اگر زیبایی های نماز را هنرمندانه و خلاقانه برای نسل نو ترسیم کنیم و همچنین تاثیرات ارزنده و آثار و برکات نماز را با ابتکار و خلاقیت برای جوانان و نوجوانان بیان نماییم خود باعث ایجاد جذابیت برای نسل نو می شود. گاهی مواقع هم به تناسب مخاطبین و تولید انیمیشن و محتوای جذاب و خلاقانه می توانیم ایجاد جذابیت نماییم.
وی در پایان گفت: به نظر بنده باید یک جذاب سازی و بازنگری در مساجد صورت بگیرد و در بخشی از کارهای مساجد محور نیز کارها را به نسل نو سپرد. این در حالی است هیئت امنای بسیاری از مساجد را افراد سالخورده و مسن تشکیل می دهند ضمن اینکه بسیاری از آنها را به دلیل حفظ حرمت و بالا بودن سن شان نمی توانند تغییر دهند لذا در سفرهای تبلیغی خود یکی از کارهایی که انجام دادیم، این بود که می گفتیم شما (هیئت امنای سالخورده مساجد) شاید به دلیل مشغله کاری زیاد فرصت انجام همه کارها را نداشته باشید لذا می توانید یکی از جوانان مورد تایید خودتان را انتخاب و بخشی از کارها را به آنها بسپارید.