اخبارکردستان

کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی کردستان تشکیل شد

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: نمازخانه ها باید فرش مناسب، مهر، سجاده، قرآن و کتب ادعیه داشته باشند  و جهت قبله برای مسافرین مشخص و نمایان گردد و فضای نمازخانه از نظر ظاهری زیبا و آراسته باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان؛ یازدهم بهمن ماه کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی استان کردستان با حضور مدیران و مسئولین دستگاه های عضو و به ریاست عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه مهرزاد مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان درخصوص آمادگی برای ایام سفر توضیحاتی بیان کرد و گزارشی از اقداماتی که توسط این اداره کل در زمینه آماده سازی سرویس های بهداشتی و نمازخانه های تحت پوشش انجام گرفته ارائه کرد و از دستگاه های عضو کمیته درخواست کرد که همکاری لازم برای رفع نواقصات داشته باشند.

در ادامه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تشکر از حضور اعضای حاضر در جلسه گفت: با توجه به اینکه استان کردستان بعنوان یک استان میهمان پذیر و در بین هموطنان عزیز بعنوان استان میهمان نواز شهرت یافته است و از طرفی هم توفیق داشتیم که از مرز باشماق زائرین اربعین به کربلا اعزام شوند، ما در این بخش وظیفه داریم آمادگی لازم برای پذیرایی از میهمانان داشته باشیم.

وی افزود: کمیته ای که مسئولیت آن به ما واگزار شده است بسیار پر اهمیت است چون همانطور که در بخش های دیگر باید رفاهیات و امکانات لازم برای مسافرین فراهم گردد، بحث نمازخانه، وضوخانه و سرویس های بهداشتی هم بسیار مهم است.

عظیمی گفت: نمازخانه ها باید فرش مناسب، مهر، سجاده، قرآن و کتب ادعیه داشته باشند  و جهت قبله برای مسافرین مشخص و نمایان گردد و فضای نمازخانه از نظر ظاهری زیبا و آراسته باشد.

وی افزود: با توجه به اینکه از نظر نمازخانه های بین راهی با کمبود هایی مواجه هستیم باید پیگیری و برنامه ریزی شود که در آینده در جا های مورد نیاز نمازخانه های جدیدی احداث شود اما لازم است فعلا تمرکز بر نمازخانه های موجود داشته باشیم و از هر نظر آن ها را تعمیر و تجهیز نماییم بطوری که برای مسافرین قابل استفاده و دلچسب باشد.

مدیر ستاد اقامه نماز از حاضرین در جلسه درخواست کرد در اسرع وقت اطلاعات لازم در مورد نمازخانه های تحت پوشش را از نظر موقعیت، مساحت و فاصله کیلومتری، به ستاد اقامه نماز منعکس کنند.

عظیمی اظهار داشت: همه دستگاه ها باید انتظاراتی که درخصوص آماده سازی سرویس های بهداشتی و نمازخانه ها دارند طی نامه مکتوبی در اسرع وقت به متولیان نمازخانه های زیرمجموعه خود ابلاغ نمایند و رونوشت آن را به ستاد اقامه نماز استان منعکس کنند.

وی گفت: برای اینکه کارها در حداقل زمان به سرانجام برسد باید به بحث نظارت اهمیت ویژه ای بدهیم لذا لازم است تقویم زمانی برای بازدید های هماهنگ توسط اعضای این کارگروه ایجاد نماییم و از همه نمازخانه ها بازدید کنیم و اگر نواقصات و مشکلاتی وجود دارد تا رفع همه آن ها پیگیری مستمر بعمل آید.

در ادامه جلسه مرادی کارشناس برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان توضیحاتی درخصوص بازدید از نمازخانه های راه های مواصلاتی ارائه داد و سایر اعضاء نیز نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی استان کردستان تشکیل شد کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی استان کردستان تشکیل شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا