جلسه شورای اقامه نماز بنیاد شهید و ایثارگران آذربایجان غربی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی، جلسه شورای اقامه نماز بنیاد شهید و ایثارگران استان با حضور حجت الاسلام پناهی مدیر ستاد اقامه نماز استان، حجت الاسلام میرزایی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، مسئول نمایندگی ولی فقیه در بنیاد استان و سایر اعضای شورا در روز سه شنبه پانزدهم اسفند ماه در سالن جلسات بنیاد استان برگزار شد.
حجتالاسلام میرزایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، ضمن قدردانی از تلاشها و پیگیریهای ستاد اقامه نماز، اظهار داشت: تلاش همه کارکنان و خانواده ها در بنیاد شهید این است که راه و شیوه شهدا در جامعه تسری داده و با الگوگیری از قیام امام حسین (ع) که در راه اقامه نماز بود، سعی کنیم نماز را در جامعه گسترش دهیم. بازدارندگی از گناه یکی از نعمت های بسیار اقامه نماز است که امیدواریم که این نعمت نسیب جامعه ما شده و از بسیاری از خطاها و اشتباهات در جامعه جلوگیری شود.
در ادامه، نوری، مسئول حراست در بنیاد شهید استان، گزارشی از فعالیتهای این اداره را ارائه داده و اعلام کرد که تفاهمنامهای که بین اداره کل بنیاد شهید و ستاد اقامه نماز استان به امضا رسیده، دارای ۲۲ بند است که بعدها ۷ بند ابتکاری در حوزههای مدیریتی، تمهیدی و پژوهشی به آن اضافه شد و متعاقباً اجرا شد. نظارتهای میدانی نیز بر اجرای این مصوبات در شهرستانها انجام شده است.
وی افزود: تمامی موارد مربوط به نماز، ذکر شده در وصایای شهیدان، استخراج شدهاند و با همکاری آموزش و پرورش، بر آن هستیم که از این موارد در حوزههای فرهنگی و آموزشی دانشآموزان بهینه استفاده شود. همچنین، مسابقات کتابخوانی با موضوع نماز و مسابقات اذان نیز جزو گزارشهای عملکردی این اداره میباشند.
در پایان جلسه، حجت الاسلام والمسلمین پناهی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، با تشکر از اجرای برنامهها و فعالیتهای فرهنگی و آموزشی با محوریت نماز در اداره کل بنیاد شهید استان، به جزئیات بیشتری پرداخت. ایشان اظهار داشت که سامانه سجاده تا ۲۵ اسفند ماه باز است و میتوانید اسناد و گزارشات خود را بارگذاری کنید. امیدواریم اداره کل بنیاد شهید استان در سال جاری عملکرد بهتری نسبت به سال گذشته داشته باشد و امتیاز بهتری را کسب کند.
همچنین، وی در ادامه افزود: جلسات شورای اقامه نماز باید به صورت مرتب برگزار شوند تا در حل و فصل مشکلات پیش روی موجود در بندهای تفاهمنامه مؤثر باشند. همچنین، بندهای مصوب در تفاهمنامههای بومی نیز باید به صورت حضوری اجرا شوند و از اجرای آنها به صورت وبیناری جلوگیری شود. همچنین، برای شهرستانها نیز این جلسات باید به صورت مستقل و حضوری در شهرستانهای خود اجرایی شده و گزارشها به اداره کل ابلاغ و در سامانه بارگذاری شوند.