به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، سی ام فروردین ماه شورای اقامه نماز اداره کل جهاد کشاورزی استان با حضور مدیر ستاد اقامه نماز، مدیرکل جهاد کشاورزی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی، تعدادی از مدیران ادارات کل وابسته به جهاد کشاورزی، معاونین اداره کل جهاد کشاورزی و سایر اعضاء تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام ایرانی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی ضمن خیرمقدم به مدیر ستاد اقامه نماز و سایر مهمانان حاضر در جلسه، به رئوس برنامه های حوزه ی نمایندگی ولی فقیه در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و درخصوص اعتبارات مورد نیاز این حوزه توضیحاتی داد.
وی گفت: بحث توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز از مهمترین برنامه های این حوزه است چون نماز یک تکلیف بسیار مهم الهی است و همه ما موظف هستیم درخصوص جذب همکاران و خانواده های آن ها به نماز و بویژه نماز جماعت تلاش کنیم.
وی افزود: همه مدیران محترم با تشکیل جلسات شورای اقامه نماز در حوزه مدیریت خود و حضور بموقع در نمازهای جماعت نسبت به بیان اهمیت نماز اقدام کنند و تلاش کنیم امسال صفوف نماز جماعت از سال های گذشته بسیار پر رنگ تر باشد.
وی همچنین بر رونق برنامه های آموزشی و تبلیغی را در سال جدید با هماهنگی ستاد اقامه نماز تاکید کرد.
در ادامه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تشکر از مدیرکل جهاد کشاورزی و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در این اداره کل بابت تشکیل جلسه و آرزوی پر خیر و برکت بودن سال جدید برای تمام ملت ایران، به حجت الاسلام ایرانی که اخیرا بعنوان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه منصوب شده اند تبریک گفت.
مدیر ستاد اقامه نماز استان اظهار داشت: وقتی نام جهاد کشاورزی آورده می شود، خود به خود معنویات تداعی خواهد شد چون جهاد سازندگی بعنوان یک نهاد انقلابی خدمات بسیار ارزشمندی هم در محرومیت زدایی روستا ها و هم در پشتیبانی از دفاع مقدس بعمل آورد لذا طبیعی است که ما انتظار داشته باشیم در جهاد کشاورزی به معنویات و بویژه توسعه فرهنگ نورانی اقامه نماز توجه و اهتمام کافی شود و در جهت ترویج این فریضه الهی برنامه ریزی و اقدام شود.
عظیمی گفت: جهاد کشاورزی از امکانات و ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است و باید از آن ها در جهت توسعه و ترویج نماز حداکثر استفاده شود.
وی با قرائت پیام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به سی امین اجلاس سراسری نماز گفت: این پیام به حدی با محتوا، با همیت و پر معنا و کامل و عمیق می باشد که نیاز نیست در مورد اهمیت نماز توضیح بیشتری داد و در بخشی از آن از جهاد کشاورزی بعنوان کسانی که مخاطبین مقیم الصلاه، اسم برده شده و این یاداوری و تذکری است به عزیزان و مدیران جهاد کشاورزی که از همه ظرفیت ها و توانمندی ها برای گسترش فرهنگ نورانی نماز بهره برداری کنند.
عظیمی در ادامه درخصوص برنامه های آموزشی، تبلیغی و تشویقی توضیحات و پیشنهاداتی ارائه کردند و گفت: در تفاهم نامه بومی استان انشاءالله به انتظاراتی که از جهاد کشاورزی می باشد پرداخته خواهد شد و با موافقت مدیران دو دستگاه زمینه ی اجرایی آن ها نیز فراهم خواهد شد.
در ادامه جلسه اسکندری مدیرکل جهاد کشاورزی استان ضمن خیر مقدم به مدیر ستاد اقامه نماز و همراهان و سایر حاضرین در جلسه گفت: ما همه باید بدانیم در چه دستگاهی مشغول به خدمت می باشیم، باید بدانیم جهاد کشاورزی ۹۰ نفر از بهترین کارکنان آن در جهت دفاع از کشور و نظام جمهوری اسلامی به شهادت رسیده اند و لازم است ما جایگاه و وظیفه سنگین خود را بدانیم.
وی افزود: باید در جهت ارتقاء معنویت همکاران و خانواده ها تلاش کنیم. وی با اشاره به اینکه در بین عبادات خداوند تعالی نماز از اهمیت بسیار بالا و ویژه ای برخوردار است گفت: ما باید از تشکیل جلسات در وقت نماز کاملا پرهیز کنیم و هیچ برنامه و جلسه ای با زمان نماز تداخل نکند و در صورت تداخل با شنیدن صدای اذان جلسه تعطیل و نماز اقامه شود و پس از آن به ادامه جلسه پرداخته شود.
اسکندری تاکید کرد که مدیران باید اولین نفر برای شرکت نماز جماعت باشند تا الگوی سایر کارکنان درخصوص اقامه نماز و شرکت در نماز جماعت باشند.
وی افزود: اگر ما و همکاران ما نمازخوان واقعی شوند، علاوه بر اینکه وظایف و تکالیف دینی خود را به جا آورده اند افراد بسیار مفیدی برای سازمان خواهند بود و در جهت پیشبرد اهداف سازمان تلاش خواهند کرد و رسیدگی به امور ارباب رجوع هم برای آن ها بسیار با اهمیت خواهد بود لذا مسئولین، مدیران و کارکنان اهل نماز واقعی باید از جایگاه شایسته ای برخوردار شوند چون انتظار می رود که کارکنان و مدیران جهاد کشاورزی اهل نماز واقعی باشند و با معنویان مانوس شوند.