به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، سی و یکم مرداد ماه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان با حضور در برنامه زنده روژمان به تشریح برنامه های دهه فرهنگی ترویج معارف نماز پرداخت.
وی با اشاره به اینکه ستاد اقامه نماز در بیست و یکم مرداد ۱۳۶۹ به اهتمام و تلاش عالم وارسته حجتالاسلام و المسلمین قرائتی شروع به فعالیت کرد و همچنین در بیست و یکم اگوست ۱۹۶۹ توسط صهیونیست ها مسجد الاقصی به اتش کشیده شد لذا روز اتش کشیدن مسجد الاقصی که قلوب مسلمانان را جریحه دار کرد به عنوان روز مساجد نامگذاری گردید و به ابتکار ستاد اقامه نماز کشور از بیست و یک الی سی و یک مرداد ماه به عنوان دهه فرهنگی و ترویج معارف نماز نام گرفت.
ستاد اقامه نماز استان کردستان جهت حداکثر استفاده از این فرصت مغتنم که موجب تعمیق و گسترش معارف نماز خواهد شد برنامه هایی اجاره کرده و در دست اقدام دارد از جمله تشکیل نمایشگاهی از کتاب های منتشره از ستاد اقامه نماز کشور به منظور بازدید عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان.
اجرای برنامه های آموزشی معارف نماز در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه با همکاری آموزش و پرورش که در اوقات فراغت دانش آموزان این برنامه های آموزشی اجرا میشود، تقدیر و تجلیل از خادمان نماز و فعالان مساجد، انجام تبلیغات در خصوص اهمیت نماز و روز جهانی مساجد.
عظیمی گفت: این دهه فرهنگی که مصادف شده است با ایام اربیعین اباعبدالله حسین (ع) و یاران با وفای ان حضرت که امیدوارم این سیل مشتاقان زیارت اباعبدالله(ع) با صحت و سلامت سفر خود را به پایان رسانده و این مراسم با عظمت و بی نظیر موجب اتحاد بیشتر مسلمانان در سرتاسر جهان شود.
وی افزود: ستاد اقامه نماز در این راستا کار نظارت بر نماز خانه ها و سرویس های بهداستی و وضو خانه ها را در راه های مواصلاتی استان در دستور کار خود قرار داده و با بازدید های مستمر در مرز باشماق و نماز خانه های احداث شده در جاده ها و همچنین جایگاه های عرضه سوخت و مجتمعات خدماتی رفاهی و هر مسیری که نماز خانه ای وجود دارد در تلاش است که امکانات لازم در راستای اقامه نماز زائرین عزیز فراهم نماید.
مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با اشاره به اینکه از اولین فعالیت های پیامبر عظیم الشان در هجرت به مدینه احداث مسجد بود گفت: مسجد در صدر اسلام کارکرد ها و نقشه های موثر و فراوانی داشته است علاوه بر جایگاه عبادی، امورات مذهبی،خواندن قرآن ،کارکرد هاییی مانند کارکرد های سیاسی،نظامی ،اجتماعی دادگستری و قضایی در مساجد انجام میشد و خیلی از امورات حکومت اسلامی و همچنین مسائل مربوط به مردم هم از نظر عبادتی و هم از نظر مسائل روزمره در مساجد انجام میگرفت.
وی افزود: امروزه و حتی در ایام انقلاب و در دفاع مقدس مساجد تبدیل شده بود به یک پایگاه مستحکم برای سازماندهی نیروهای انقلاب و همچنین اعزام رزمندگان به جبهه اما امروزه متاسفانه برخی از این کارکرد های مساجد کمرنگ شده که باید با یک بازنگری و برنامه ریزی منسجم با استفاده از ظرفیت همه دستگاه های فرهنگی و ظرفیت های مردمی کارکرد های صدر اسلام دوران انقلاب را در مساجد احیا کرد و بین جوانان و نوجوانان و مساجد انس و پیوند ایجاد کنیم چون مساجد مطمئن ترین و موثر ترین پایگاه برای تربیت دینی، رفتاری و اجتماعی جوانان و نوجوانان می باشد که باید به آن با جدیت پرداخته شود.
مدیر ستاد اقامه نماز در ادامه به تشریح برنامه ها و فعالیت های ستاد اقامه نماز پرداخت و افرزود: بر اساس آیه مبارکه (( الَّذینَ إِن مَکَّنّاهُم فِی الأَرضِ أَقامُوا الصَّلاهَ )) درخواست کرد که همه مسئولین و همه کسانی که امکانات و اختیاراتی دارند در جهت توسعه و ترویج فرهنگ نماز و رونق بخشی به مساجد حمایت کنند.