جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی برگزار شد
استاندار آذربایجانغربی در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان بر تجهیز و آمادهسازی مدارس و نمازخانهها برای پذیرش دانشآموزان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان غربی، پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی به ریاست استاندار و با حضور مدیر ستاد اقامه نماز و مدیرکل آموزش و پرورش استان، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، جمعی از مدیران کل، روسا، مسئولان دستگاههای اجرایی، معاونین و روسای ادارات آموزش و پرورش استان و مدیران نواحی دوگانه ارومیه، در روز بیست و پنجم شهریورماه در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، بر آمادگی کامل مدارس برای پذیرش دانشآموزان و رفع دغدغههای اولیای دانشآموزان تاکید کرد.
وی افزود: تمامی امکانات و تجهیزات لازم و همچنین فضای فیزیکی مناسب برای حضور دانشآموزان در مقاطع مختلف تحصیلی در مناطق مختلف استان همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید آماده شود.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح نهضت مدرسهسازی در راستای جبران عقبماندگیهای تاریخی در فضاهای آموزشی استان، خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته یک هزار و دویست کلاس درس به فضای فیزیکی آموزشی استان اضافه شده و پانصد کلاس درس نیز تا دو ماه آینده آماده بهرهبرداری میشود تا بخشی از عقبماندگیها در حوزه فضاهای آموزشی استان جبران شود.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به اینکه در احداث فضاهای آموزشی از تمامی ظرفیتهای ملی و استانی و ظرفیت خیرین مدرسهساز و نهادهای حمایتی در استان استفاده شده، افزود: هم اکنون یک هزار و دویست کلاس درس نیز در مناطق مختلف استان به ویژه در مناطق کمبرخوردار در راستای اجرای عدالت آموزشی در حال احداث است.
وی همچنین با قدردانی از همراهی خیرین مدرسهساز در احداث مدارس در مناطق مختلف استان، تاکید کرد: شناسایی و استفاده بیشتر از ظرفیت خیرین ملی برای تکمیل و بهرهبرداری از پروژههای نیمهتمام آموزشی استان در دستور کار آموزش و پرورش قرار گیرد.
محمد صادق معتمدیان در ادامه به نمازخانه های مدارس اشاره کرده و افزود: آمادهسازی و تجهیز نمازخانههای مدارس یکی از اقدامات مهم در راستای تقویت مبانی اعتقادی و دینی دانشآموزان است، در این راستا، تجهیز نمازخانههای فاقد امکانات، تعویض مهرهای فرسوده، قرآن و کتب ادعیه، تجهیز کتابخانه مدرسه به کتب نمازی و… از جمله اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: با توجه به اهمیت اقامه نماز در مدارس، برنامهریزیهای لازم برای آمادهسازی و تجهیز نمازخانهها باید به صورت مستمر انجام شود تا دانشآموزان بتوانند در محیطی مناسب و آرام به عبادت بپردازند و از فواید معنوی آن بهرهمند شوند.
حجتالاسلام والمسلمین پناهی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، اظهار داشت: بیست و پنج مدرسه از طرف آموزش و پرورش برای احداث نمازخانه معرفی شدهاند که این اقدام با هدف ایجاد فضایی مناسب برای دانشآموزان جهت انجام این فریضه الهی صورت گرفته است.
وی افزود: تجهیز نمازخانههای مدارس مناطق محروم نیز از جمله برنامههای مهمی است که در دستور کار قرار دارد، این اقدام به منظور فراهم کردن امکانات لازم برای دانشآموزان این مناطق جهت اقامه نماز و بهرهمندی از فضای معنوی انجام میشود.
حجتالاسلام والمسلمین پناهی همچنین به اجرای برنامههای زنگ نماز و مِهر با مُهر اشاره کرد و گفت: در راستای ایجاد انگیزه در دانش آموزان برای اقامه نماز، برنامههای متنوعی از جمله مسابقات فرهنگی، جلسات آموزشی و کارگاههای عملی برگزار خواهد شد.
وی در ادامه به اهمیت نقش مدیران و معلمان در ترویج فرهنگ نماز در مدارس اشاره کرد و افزود: مدیران و معلمان باید با همکاری و همافزایی، زمینههای لازم برای ترویج فرهنگ نماز را فراهم کنند و طبق منشور اقامه نماز در مدارس اهتمام لازم را جهت انجام این فریضه در بین دانش آموزان داشته باشند.