به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه به نقل از ایکنا، حجتالاسلام علی مولوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه در نشستی که صبح روز، بیست و چهارم آبانماه در محل سالن جلسات این ستاد برگزار شد، با اشاره به اینکه در بحث اقامه نماز باید تمام ظرفیتها پای کار بیایند، اظهار کرد: در ارتباط با برنامههای ستاد اقامه نماز، بر اساس سیاست این ستاد تمامی کارها بر مبنای اولویت انجام میشود و در ستاد مرکزی کارهای اولویتدار در رأس قرار دارد.
وی افزود: اولین اولویت ستاد نماز در بحث دانشآموزان و آموزش پرورش است که سرمایههای بیبدیل مورد تأکید مقام معظم رهبری هستند. اولویتهای دیگر این ستاد در بحث دانشگاهیان، طلاب، امامان جماعت و حوزه علمیه است.
رئیس ستاد اقامه نماز کرمانشاه با اشاره به طرحهای اجرایی این ستاد با آموزش و پرورش به طرح «نیک» اشاره کرد و گفت: طرح نیک، یکی از طرحهای زیربنایی ستاد اقامه نماز برای ترغیب کودکان در سنین خردسالی به نماز محسوب میشود.
وی افزود: این طرح روشهایی را به مربیان مهدهای کودک و پیشدبستانی میآموزد تا کودکان به خواندن نماز تشویق و ترغیب شوند و از سنین کودکی با این فریضه مهم الهی آشنایی مختصری پیدا کنند.
حجتالاسلام مولوی به کارگاههای اجرایی در قالب طرح نیک نیز اشاره کرد و گفت: بخش اول این کارگاهها شامل مباحثی برای راهنمایی مربیان و والدین است و بخشهای دیگر به دیدگاههای بزرگان دین، اهداف ترغیب و تشویق خردسالان به نماز، اصول ترغیب، روشها و راهکارهای ترغیب، ضرورت هماهنگی بین مربی و والدین، محیط مناسب برای وضو و نماز خردسالان، آمادگی لازم برای خردسالان برای انجام فعالیتهای ویژه نماز و مباحث دیگر میپردازد.
مدیر ستاد اقامه نماز کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح «مبین» ویژه مدیران و معلمان که با هماهنگی آموزشوپرورش، اظهار کرد: در قالب این طرح برای مدیران و معلمان دورههای مختلف و متنوعی با حضور اساتید مجرب مرکز تخصصی قم برگزار کردهایم که مدیران مدارس در خصوص وضعیت اقامه نماز مهارتهای لازم را فرا بگیرند و هدف از این طرح ارتقای مهارت مدیران در باب شیوههای مدیریت اقامه نماز در مدارس است.
وی به برگزاری دورههای نمازشناسی و بیان شیوههای دعوت فرزندان به نماز ویژه اولیا و خانوادهها با استفاده از اساتید مرکز تخصصی نماز و مدرسان بومی با هماهنگی انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: خانواده در ترغیب و تشویق فرزندان به نماز نقش اول را دارد و این نهاد اجتماعی در انتقال باورهای مذهبی به کودکان نقشی تعیینکننده و تأثیرگذار دارد.
حجتالاسلام مولوی به دورههای آموزشی ویژه امامان جماعت روحانی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: این دورهها با بهرهگیری از اساتید مرکز تخصصی قم به شیوههای تبیین و پاسخگویی شبهات دانشآموزان توسط روحانیون میپردازد.
مدیر ستاد اقامه نماز کرمانشاه با اشاره به برگزاری سیویکمین اجلاسیه نماز، اظهار کرد: اجلاس نماز امسال با پیام مقام معظم رهبری و شعار «نماز نسل نو و مسئولیت ما» در خراسان شمالی برگزار خواهد شد و پیش از برگزاری این اجلاس طبق دستورالعمل ستاد اقامه نماز در تمامی شهرستانها و مراکز استانها مشابه اجلاس سراسری با مشارکت آموزش و پرورش، امامان جمعه و دبیران اقامه نماز شهرستانها با حضور دانشآموزان، فرهنگیان و خانواده آنان برگزار میشود.
حجتالاسلام مولوی در ادامه به گستره فعالیتهای ستاد اقامه نماز در رابطه با اجرای کارگاهها و برنامههای فرهنگی اشاره و بیان کرد: ما در بحث آموزش نیروهای مسلح هم برنامههای مفصلی برای یگانهای نظامی ارتش در غرب کشور و خانوادههای آنان به همراه کارگاههای آموزشی با موضوع شیوههای دعوت به نماز پرسنل، فرزندان و خانوادههای قرارگاه منطقهای غرب و تمامی مراکز نظامی غرب کشور با کمک فرماندهان و مسئولان عقیقدتی سیاسی داشتیم همچنین کارگاههای آموزشی نماز و مهدویت با همکاری سپاه در پادگان آموزشی شهدا با همکاری اساتید مرکز تخصصی نماز طی سالهای گذشته و امسال برگزار شده است.
وی به برنامههای ستاد اقامه نماز در بازدید دورهای از مساجد و نمازخانههای جادهای مواصلاتی استان به همراه کارگروه نظارت بر مراکز خدماتی و جایگاههای سوخترسانی بهمنظور رفع موانع و آمادهسازی مساجد و نمازخانهها برای استفاده نمازگزاران مخصوصاً در ایام اربعین ویژه زائران اشاره کرد و گفت: مردم باید به آثار نماز اول وقت به ویژه نماز جماعت پی ببرند و باید این موضوع تبیین شود تا شاهد اثرات ترویج نماز باشیم.
مدیر ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه در پایان به دورههای آموزش احکام نماز ویژه کادر مراکز درمانی و دورههای طرح معراج ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و افزود: ما میخواهیم اهمیت نماز را برای مردم بازگو کنیم تا مردم بدانند که این فریضه تا چه میزان میتواند در زندگی فردی و اجتماعی آنان برکت داشته باشد.