اخبارخراسان رضوی

شورای اقامه نماز شرکت عمران شهر جدید بینالود برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، شورای اقامه نماز شرکت عمران شهر جدید بینالود با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان، مدیر شرکت عمران و اعضا در روز یکشنبه یازدهم آذرماه برگزار شد.

در این جلسه سرپرست شرکت عمران شهر جدید بینالود ضمن تقدیر از حمایت ها و رهنمودهای مجموعه ستاد اقامه نماز استان در برنامه ریزی های حوزه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز شرکت گفت: در فعالیت های شرکت به گونه ای اقدام کردیم که اقامه نماز اول وقت به عنوان یک فرهنگ برای کارکنان مد نظر باشد.

مرتضی علیزاده مقدم افزود: شورای اقامه نماز شرکت عمران بینالود ، همواره بر اساس منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و با توجه به تفاهم نامه نماز وزارت متبوع با ستاد اقامه نماز کشورو تفاهم نامه بومی، استانی و ابتکاری نماز ، در راستای ترویج و توسعه فرهنگ نماز برنامه های سالیانه خود را تنظیم نموده و گزارش فصلی بر همین اساس به شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و ستاد اقامه نماز استان ارائه می کند.

وی با اشاره به تاثیر فرهنگ نماز در فرهنگ سازمانی خاطر نشان کرد: در تمام جلسات عمومی داخلی از ظرفیت مشاور مذهبی وامام جماعت شرکت برای ارتقاء فرهنگ سازمانی و ترغیب بیشتر کارکنان برای حضوردر نماز اول وقت استفاده می نماییم و مبنای ما در این طرح گفتمان سازی و نهادینه کردن فرهنگ غنی نماز در راستای ارتقاء رفتار سازمانی است.

در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین سبحانی نیا مدیر ستاد اقامه نماز خراسان رضوی با تقدیر از عملکرد چند سال اخیر شرکت عمران شهر جدید بینالود در راستای ترویج و توسعه فرهنگ نماز گفت: نماز باید در سازمان ها به عنوان یک محور، الگو رفتاری و مدیریتی باشد تا موجب توسعه و تعالی سازمانی گردد. روح نماز باید در زندگی همه ما جاری و ساری باشد و در رفتار و کردار ما بروز نماید و موجب آرامش در محیط کار و تحکیم بنیاد خانواده شود.

وی ادامه داد: هدف ستاد اقامه نماز از ابلاغ تفاهم نامه های کشوری نهادینه کردن نماز در ادارات است و ما در استان با بومی سازی این دستورالعمل با بهره مندی از ظرفیت دستگاه های اجرایی برنامه های سالیانه نماز ادارات را هدفمند و تاثیر گذار گرده و عملکرد سازمان ها را در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ نماز بر همین اساس پایش نموده و چنانچه در بخشی ضعف وجود داشته باشد با همکاری دستگاه بر طرف می نماییم.

سبحانی نیا افزود: شرکت عمران شهر جدید بینالود در سال های اخیر جزو دستگاه های برتر استان در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ نماز بوده و برنامه های مشارکتی ارزشمندی مانند مسابقه گلبانگ اذان را اجرا کرده و ما آماده ایم که طرح های جدیدی را در قالب مسابقات استانی به همکاری این شرکت اجرا نماییم.

در پایان تفاهم نامه بومی، استانی ابتکاری شرکت عمران شهر جدید بینالود در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ نماز توسط مدیر ستاد اقامه نماز استان و سرپرست شرکت عمران شهر جدید بینالود امضا و ابلاغ شد.

شورای اقامه نماز شرکت عمران شهر جدید بینالود برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا