اخبارخراسان رضویگفتگوها

اگر سلایق نسل نو را در نظر نگیریم نمی توان آنها جذب نماز کرد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نماز در بین نسل نو، در آستانه سی و یکمین اجلاس سراسری نماز، روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان با سلمان حصاری ریاست سازمان دانش آموزی خراسان رضوی در روز سه شنبه بیستم آذرماه گفتگو کرد.

در ابتدای این گفتگو سلمان حصاری ریاست سازمان دانش آموزی و خبرگزاری پانا خراسان رضوی در خصوص نقش نماز در تربیت دینی نسل نو گفت: نقش نماز نقش بدیهی در تربیت دینی و عبادی دانش آموزان و نسل نو است از این جهت که اگر دانش آموز به نماز گرایش پیدا کند به مرور از خیلی از آسیب ها در امان خواهد بود و خود نماز باعث می شود از آسیب ها دور شده و فاصله بگیرد و در یک مسیر درست تربیتی قرار گیرد.

وی ادامه داد: مسئولین امر در مساجد مثل هیئت امنا و امام جماعت و در مدارس هم مدیران و معلمین اگر می خواهند مخاطب را جذب کنند که نسل نو و دانش آموزان می باشند باید نیاز و سلیقه مخاطب را در نظر بگیرند که چیست اگر سلیقه را در نظر نگیریم نمی توانیم او را جذب در نمازجماعت مسجد و یا مدرسه کنیم. چرا که هر مخاطبی با اقتضای سنی و شرایط خودش یکسری نیازهایی دارد باید آن ها را در نظر گرفته شود.

ریاست سازمان دانش آموزی خراسان رضوی علت پیام های رهبر معظم انقلاب اسلامی به اجلاس های نماز را بیان کرد و گفت: این پیام ها نشان از اهمیت بالای موضوع دارد به همین دلیل مرتب و مکرر هرساله پیام می دهند همچنین یکی از روش های تربیتی استمرار تکرار در این موضوعات می باشد.

سلمان حصاری مدیر خبرگزاری پانا در خصوص انتظار از مدیران مدارس در خصوص تحقق فرهنگ نماز بیان کرد: انتظار این است که حتما زمینه جذب دانش آموزان را با در نظر گرفتن سلائق و نیازها در مسائل عبادی خصوصا نماز فراهم کنند همچنین خودشان شخصا در مسائل مربوط به نماز حضور داشته و پای کار باشند که قطعا اثر بیشتری خواهد داشت. همچنین حضور مدیران و معلمین در نمازجماعت مدرسه در جذب نوجوان به نماز اثر خوبی می گذارد.

وی اقدامات انجام شده در راستای توسعه فرهنگ اقامه نماز در سازمان دانش آموزی را بیان کرد: سازمان دانش آموزی چون نقش محوری دارد بیشتر سعی می شود که نظرات دانش آموزان را در تمام حوزه ها به خصوص مسائل عبادی که در همین زمینه با همکاری ستاد اقامه نماز استان اتفاقات خوبی افتاده است.

ریاست سازمان دانش آموزی خراسان رضوی در پایان خاطر نشان کرد: با همراهی و همکاری اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش که برنامه های مشارکتی داریم با در نظر گرفتن این نکته که حتما در طرح ها و برنامه ها از نظرات و ایده های ناب دانش آموزان بهره می بریم و یک بخشی از کار را به خودشان واگذار کرده که در واقع بتوانند انس گرفته و اهتمام بیشتری برای انجام امور داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا