فرهنگ اقامه نماز در جامعه گسترش یابد
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی وزیر کشور گفت: فرهنگ نماز برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی گسترش یابد.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، سید محمد بطاحی معاون وزیر کشور در سی و یکمین اجلاس سراسری نماز، با اشاره به آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه، گفت: امروز گمشده و دلیل چالش های موجود نبود اخلاق اجتماعی است که شاخصهای آن صداقت، عدالت و مسئولیت پذیری بوده که میتوان با اقامه نماز این موارد را تقویت کرد.
وی با بیان اینکه اجرای بسیاری از طرحها در حوزه امور اجتماعی مستلزم هزینه بوده اما می توان با تقویت فرهنگ برپایی اقامه نماز بسیاری از ارزشها و فضائل را جامعه پیاده سازی کرد، گفت: نماز بزرگترین ثروتی بوده که دین مبین اسلام در اختیار مسلمانان قرار داده است.
رئیس سازمان امور اجتماعی وزیر کشور با بیان اینکه باید مسائل اجتماعی را با تقویت نماز سر و سامان بدهیم، افزود: در برخی از شاخص های اجتماعی در سطح کشور روند خوبی نداشته و در بعضی امور هم وضعیت ثابت و رو به کاهش است، بنابراین نباید از وجود نماز این ثروتمند ارزشمند در جوامع اسلامی غافل شد.
وی با تاکید بر همگرایی و هم افزایی بین بخشی برای توسعه فرهنگ نماز، گفت: برای مقابله با آسیبهای اجتماعی باید میلیاردها تومان هزینه کرد اما می توان با توسعه فرهنگ نماز به عنوان اثر بخش ترین عامل در رفع این موارد بهره گرفت.
بطاحی با تاکید بر اینکه خانواده رکن اصلی و اساسی در بهبود و تسهیل روابط اجتماعی است، یادآور شد: اگر بخواهیم اقامه نماز را در بین نسل جوان تقویت کنیم این مهم را باید از خانواده شروع کنیم.
وی با بیان اینکه خانواده، مدرسه و مسجد در کنار هم سه رکن اساسی بوده که باید با هم در هم تنیده شود، گفت: کنار هم بودن این سه رکن اثرات موثری در حوزه اجتماعی و فرهنگی دارد که باید یک بسته در کارگروه اجتماعی پیش بینی شود تا اثرات اجتماعی آن را در جامعه مشخص گردد.
معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه نماز یکی از بزرگترین ثروتهای دین مبین اسلام است، اضافه کرد: فضیلتی بالاتر از نماز برای رفع آسیب های اجتماعی وجود ندارد که در جوامع امروز نیز شاهد آسیب های اجتماعی بسیاری هستیم.
وی با بیان اینکه روحیه همبستگی و انسجام اجتماعی جزو حلقههای مفقوده جامعه امروزی هستند، ادامه داد: رفع آسیب های اجتماعی مستلزم هزینه های بسیار بالایی است که با برپایی و تقویت روحیه اقامه نماز می توان هزینه ها را کاهش و آسیب های اجتماعی را رفع کرد.
رئیس سازمان امور اجتماعی وزیر کشور با تأکید براینکه برنامه های فوق العاده خارج از برنامه های جاری کشور در حال تنظیم است، افزود: مقام معظم رهبری به چنین برنامه های جامع تأکید بسیاری دارند و درحال حاضر نیز این برنامه ها در حال تنظیم می باشند و منابع آن نیز مشخص می شود.
بطحایی با تأکید براینکه با وجود ثروت ارزشمندی چون نماز نباید دارای آسیب های اجتماعی باشیم، افزود: در برخی از آسیب های اجتماعی وضعیت بسیار نامناسبی داریم و در برخی از شاخص ها نیز بیش از ۱۰ سال است که وضعیت ما تغییری نداشته است.
معاون وزیر کشور در پایان با اشاره به اینکه خانواده، مسجد و مدرسه از ارکان مهم برای تقویت جایگاه نماز است، تصریح کرد: اقامه نماز و توجه به نماز موجب افزایش تاب آوری در شرایط مختلف می شود و از همین جهت توجه به این موضوع باید در اولویت کاری تمام دستگاهها باشد.