اخبارحوزه ریاست

نشست مشترک ستاد اقامه نماز و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، نشست مشترک سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و ستاد اقامه نماز، با حضور دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز و جمعی از مدیران، معاونین و مشاورین ستادی، در روز یکشنبه، شانزدهم دی ماه، در سالن جلسات ستاد اقامه نماز برگزار شد.

دکتر یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه رجب گفت: بسیار خوشحال هستیم که این جلسه به منظور اقمه نماز تشکیل شده است امیدوار هستیم جلسه پربار و مفیدی باشد.

وی ادامه داد: حدود ۱۳۰ هزار دانش آموز در ۷۴۰ مدرسه سازمان ملی پرورش استعدادهای خشان در کل کشور در حال تحصیل هستند که این دانش آموزان با غربالگری و آزمون‌هایی نسبتاً مشکل وارد مدارس می‌شوند.

وی افزود: برنامه‌ریزی ما برای تقویت حس تعهد و مسئولیت پذیری در دانش آموزان است که پیرو شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» تدوین می‌شود.

یاوری گفت: یکی از محاسن دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان برخورد بسیار جدی و دفاع قاطعانه از مواضع خود است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در مدارس در خصوص نماز سه مبحث اصلی شناختی، اصل شکرگزاری و آموزش نظم و انضباط را پیگیری می‌کنیم.

وی با اشاره به موارد فوق گفت: سعی می‌کنیم که دانش آموزان یاد بگیرند که از کسانی که به آنها محبتی می‌کنند تشکر کنند و این تشکر و شکرگزاری را به خداوند متعال در مقاطع بالاتر تسری بدهند.

یاوری افزود: نماز یکی از مواردی است که آموزش نظم و انضباط در برنامه‌ها را برای ما به همراه دارد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به مدل تربیتی سمپاد گفت: ما ۲۵ شایستگی برای تقویت الگوی رفتاری را در دانش آموزان استخراج کرده‌ایم که در سه محور دانش، مهارت و منش و نگرش شخصیتی تدوین شده است.

در ادامه این نشست دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز گفت: سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به کشور خدمت بزرگی می‌کند زیرا آموزش دانش آموزان نخبه یکی از موارد مورد تاکید نظام و حاکمیت است.

وی افزود: آموزش نماز را نباید با اکراه و اجبار همراه کرد این کار نیاز به مشوق‌هایی دارد که باید از جانب پدران، مادران و معلمان صورت پذیرد.

دکتر زرهانی ادامه داد: در تعلیم و تربیت کاری مستمر داریم لذا معلمانی که انتخاب می‌شوند باید مستعد و متفکر با بنیه قوی علمی و دینی باشند که برای جذب معلمان باید از این موارد مد نظر باشد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز اضافه کرد: عنصر دین، ملیت و مهارت اخلاق و آداب معاشرت باید به دانش آموزان آموزش داده شود که با عشق و تفکر تحول آفرین شود.

وی خاطرنشان کرد: ستاد اقامه نماز از اساتید مجرب در حوزه تفسیر قرآن و مهدویت بهره می‌برد لذا می‌توانیم با سازمان کارهای مشترک بسیاری را در حوزه نماز، مهدویت و قرآن به انجام برساند.

همچنین وی خواستار وسعت تعامل بیشتر با سازمان در حوزه تعلیم و تربیت برگزاری مسابقات، اردوهای دانش‌آموزی زیارتی و سیاحتی و همچنین دوره‌های آموزشی برای معلمان و فرهنگیان مدارس سمپاد و خانواده‌ها شد.

فرهاد فتحی نژاد معاون برنامه‌ریزی و مدیریت مدارس سمپاد در این نشست گفت: برخی از اتفاقات پس از احیای سازمان در مدارس رخ داده است که اعتقاد و اعتماد این مدارس به ستاد یکی از موارد بسیار مهم است و اقامه نماز در اولویت برنامه‌های ماست.

وی گفت: در برنامه‌های تربیتی به ۶ محور در تقویت نماز رسیده‌ایم که در نشست سراسری روسای سازمان این محورها مورد بحث قرار گرفت و نماز اولین اولویت برنامه‌ها در سال‌های آتی خواهد بود.

فتحی نژاد با اشاره به ۶ محور گفت: آگاهی بخشی، تشویق، فضای زیبای نمازخانه و استفاده از فناوری‌های نوین برای ترغیب دانش آموزان به نماز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مصطفی حسن نژاد، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نیز با اشاره به اهمیت اقامه نماز گفت: در خود سازمان نیز به همت مدیران و کارکنان نماز جماعت با حضور امام جماعت در محیطی مناسب و شکیل برگزار می شود که برگزاری مناسبت های دینی و ملی نیز به جد دنبال می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا