اخبارخراسان جنوبی

گفتمان دینی با محوریت نماز در مدرسه علیزاده بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی، گفتمان دینی و پاسخ به شبهات دینی با محوریت نماز ویژه دانش آموزان با حضور خانم یادگاری از مدرسین بومی استان یکم بهمن ماه درمحل مدرسه دخترانه علیزاده بیرجند برگزار شد.

یادگاری گفت: طبق یافته‌های پژوهش حاضر، بین نمازخوانی و پیشرفت تـحصیلی، هم‌بستگی بـالا و معنی‌داری وجود دارد. یعنی هرچه دانـش‌آموزان از نـظر درسی‌ میانگین بالاتری‌ داشته باشند، بیشتر نماز می‌خوانند.

مدرس بومی استان گفت: با توجه به هجمه های مختلف فرهنگی و همچنین شکل گیری باورهای دینی و اعتقادی جوانان نیازمند خود شناسی، خود باوری، زمینه سازی و تجمیع افکار سازنده است که با برگزاری گفتمان های دینی می توان در این راستا گام برداشت.

یادگاری خطاب به دانش آموزان و شرکت کننده در این نشست گفت :شما دانش آموزان عزیز در همین سنین جوانی و نوجوانی برای  رسیدن به موفقیت و پیشرفت در امورات زندگی و درس و تحصل به این فرضه الهی اهمیت دهید و از اقامه نماز در اول وقت غافل نشوید.

وی گفت: نماز اولین فریضه ی الهی است و ماموریت کلیه ی پیامبران است و زندگی بشر و ارتباط بنده با خداوند متعال از طریق نماز است و همه ما باید به این فریضه الهی اهمیت دهند.

استاد حوزه و مدرس بومی استان هچنین با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: اگر نماز در جامعه ضایع شود،جامعه با مشکلاتی مواجه خواهد شد و یکی از راه های جلوگیری از منکرات در جامعه اقامه نماز می باشد.

کارشناس مذهبی استان در این نشست ها به محورهایی چون آثار و برکات نماز ،اهمیت نماز اول وقت ، جایگاه نماز، شیوه های جذب و دعوت به نماز گفتگو کرد.

در پایان به سوالات و شبهاتی که دانش آموزان در مسائل نماز داشتند پاسخ داده شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا