اخبارچهارمحال و بختیاری

برگزاری ۱۳ نشست آموزش همگانی نماز در محلات ویژه بانوان در چهارمحال و بختیاری

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام و المسلمین محمد کریمی مدیر ستاد اقامه نماز استان، روز دوشنبه، بیستم اسفندماه در گفتگوی با روابط عمومی ستاد استان از برگزاری ۱۲ نشست آموزش همگانی نماز در محلات خبر داد و گفت: این نشست های آموزشی و تخصصی نماز از ابتدای فصل زمستان در شهرستان ها و مناطق استان ویژه بانوان خانه‌دار برگزار شد.

وی ضمن اشاره به حضور و تدریس اساتید بومی استان در این نشست های تخصصی نماز افزود: دوره های آموزشی همگانی نماز با حضور و تدریس دکتر سماواتی، حجج الاسلام آقایی، قربانی زاده، کریمی و رستمی و همچنین مبلغات خلیلیان، آقابابایی، محسنی، بهرامی و رئیسی تشکیل شد.

حجت الاسلام کریمی ادامه داد: ۹ نشست تخصصی نماز در شهرستان های کیار، بروجن و فارسان برگزار شد و دیگر نشست ها نیز در شهرستان‌های فلارد، اردل، بن و سامان برگزار شدند.

مدیر ستاد اقامه نماز چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: آموزش فلسفه، آداب و برکات نماز، آموزش شیوه‌های دعوت فرزندان به نماز، آشنایی با دعوت فردی و اجتماعی نماز و پاسخ به شبهات درباره مسائل دینی به خصوص نماز، اهداف برگزاری دوزه‌های آموزش همگانی نماز در محلات ویژه بانوان خانه دار می‌باشند.

برگزاری 12 نشست آموزش همگانی نماز در محلات ویژه بانوان در چهارمحال و بختیاری

برگزاری 12 نشست آموزش همگانی نماز در محلات ویژه بانوان در چهارمحال و بختیاری

برگزاری 12 نشست آموزش همگانی نماز در محلات ویژه بانوان در چهارمحال و بختیاری

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا