
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، نخستین نشست ستاد اقامه نماز دانشگاه لرستان در سال جدید به ریاست مهرداد دادستانی، سرپرست دانشگاه لرستان امروز، بیست و چهارم فروردینماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد و دبیرخانه این ستاد، تشکیل شد.
سرپرست دانشگاه لرستان گفت: علاوه بر ارتقای روشهای فعلی ترویج فرهنگ نماز در سطح دانشجویان، باید متناسب با سن دانشجو که سن جوانی است از روشهای خلاقانه و جدید هم در این زمینه بهرهگیری شود.
در این نشست، هر کدام از اعضا دیدگاههای خود را در رابطه با ارتقای روشهای ترویج هر چه اثرگذارتر فرهنگ نماز در سطح دانشگاه، بیان کردند.
اعضای جلسه همچنین درباره این موضوع نیز گفتوگو کردند که علاوه بر ظرفیتهای درون دانشگاهی از پتانسیلها و ظرفیتهای دینی، فرهنگی و اجتماعی برون دانشگاهی نیز در راستای ارتقای سطح اثرگذاری فعالیتها، بیش از پیش، استفاده شود.
در ادامه این نشست بهصورت نمادین تعدادی از خادمان نماز دانشگاه لرستان تجلیل شدند.
منبع : ایکنا