اخبارحوزه ریاستمعاونت فرهنگ، آموزش و پژوهش

آیین رونمایی طرح ملی تجهیز نمازخانه و کتابخانه مدارس عشایری کشور

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، آیین رونمایی طرح ملی تجهیز نمازخانه و کتابخانه مدارس عشایری کشور که با حضور قائم مقام، معاونین و مدیران ستاد اقامه نماز و جمعی از مسئولین وزارت آموزش و پرورش، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت ملی پست ایران و سازمان امور عشایر کشور، در روز بیست و پنجم فروردین ماه برگزار شد.

منصور سرگزی، معاون فرهنگ آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز در آیین رونمایی طرح ملی تجهیز نمازخانه و کتابخانه مدارس عشایری کشور، با اشاره به اقدامات ستاد اقامه نماز در تجهیز نمازخانه‌های مدارس گفت: در گام نخست نمازخانه و کتابخانه مدارس عشایری شبانه‌روزی کشور به مجموعه‌ای از کتاب‌های نماز تجهیز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در این مراسم ۲۵۸ مدرسه عشایری شبانه‌روزی در کل کشور انتخاب شده و این تجهیزات ارسال خواهد شد، گفت: در گام بعدی به سراغ ۸۰۰ مدرسه عادی عشایری خواهیم رفت و اگر زمینه فراهم شود در ۵۸۰۰ مدرسه عشایری دیگر سراسر کشور با همکاری ستاد اقامه نماز، آموزش و پرورش و سازمان امور عشایری برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و ترویجی اجرا خواهیم کرد.

در ادامه دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز با یادآوری اینکه در اندیشه امامین انقلاب توجه به عشایر و مناطق محروم یکی از اولویت‌های فرهنگی اجتماعی نظام است، گفت: رئیس جمهور نیز در سخنرانی اخیر خود به فقرزدایی از مدارس محروم اشاره کردند، از این رو رسالت ما نیز با توجه به تاکیدات حجت الاسلام قرائتی حمایت از اقامه نماز در تمام مدارس با اولویت مدارس محروم و عشایری است.

وی به تهیه بسته‌های فرهنگی شامل کتیبه، سجاده، مهر، تسبیح، پوستر آموزش نماز و وضو و چادر نماز برای مدارس دخترانه به تعداد ۲۵۸ مدرسه اشاره کرد و گفت: امید می‌رود تا دستگاه‌های فرهنگی دیگر نیز به کمک ستاد اقامه نماز بیاید تا مدارس شبانه روزی و نیازمند را حمایت کنیم.

زرهانی با یادآوری اینکه ۱۰ هزار متر مربع فرش نمازخانه توسط خیرین و ستاد اقامه نماز تامین شده است، خاطرنشان کرد: امسال نیز تامین ۱۷ هزار متر مربع فرش سجاده‌ای از طرف ستاد اقامه نماز در دستور کار است که قراردادهایی با شرکت‌های مربوطه در حال انعقاد هستیم.

به گفته وی می‌توانیم در حوزه آموزش معارف نماز به عشایر نیز از ظرفیت اساتید مرکز تخصصی نماز استفاده کنیم و به والدین و مربیان و دانش آموزان آموزش دهیم.

مهردادی مسئول دفتر امور عشایر وزارت آموزش و پرورش نیز در سخنانی گفت: ۲۲۰ هزار دانش آموز عشایر از سراسر کشور در ۷۱۳۰ مدرسه مشغول تحصیل هستند که ۲۴ هزار نفر در مدارس شبانه روزی عشایری تحصیل می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه آموزش عشایر همان سند توسعه عدالت آموزشی است، گفت: ارسال این بسته‌های فرهنگی توسط ستاد اقامه نماز حرکت بزرگی است که در حوزه پرورش دانش آموزان نیز اثرگذار خواهد بود.

لازم به ذکر است این بسته‌های فرهنگی با مشارکت و مساعدت مادی و معنوی شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران توزیع خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا