اخبارسمنان

جلسه مدیر ستاد اقامه نماز با مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الدین، مدیر ستاد اقامه نماز، با حسینی، مدیرکل بیمه سلامت استان، در روز بیست و پنجم فروردین ماه دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار با هدف تقدیر از همراهی و همکاری بیمه سلامت در اجرای دقیق تفاهم‌نامه‌های فرهنگی با ستاد اقامه نماز برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام شمس‌الدین ضمن تشکر از حسینی و خانواده بزرگ بیمه سلامت، اجرای مفاد تفاهم‌نامه‌ها را اقدامی ارزشمند و قابل تقدیر دانست و بیان کرد: همکاری‌های صورت‌گرفته نشان از درک عمیق این مجموعه نسبت به اهمیت ترویج فرهنگ نماز در جامعه دارد.

وی افزود: بیمه سلامت نه‌تنها در حوزه درمان، بلکه در زمینه توجه به مسائل فرهنگی نیز گام‌های مؤثری برداشته است و این رویکرد، موجب مباهات و افتخار برای نظام جمهوری اسلامی است. خدمات‌رسانی به اقشار مختلف مردم به‌ویژه محرومان، از برکات این نهاد ارزشمند است.

 حسینی نیز با تأکید بر اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ دینی در فضای اداری و خدمت‌رسانی، از تلاش‌های ستاد اقامه نماز در ترویج معارف نماز قدردانی کرد و گفت: بیمه سلامت با افتخار در مسیر ارتقاء فرهنگ معنوی جامعه، در کنار نهادهای فرهنگی همچون ستاد اقامه نماز خواهد بود.

این دیدار در راستای تقویت ارتباط بین نهادهای اجرایی و فرهنگی استان سمنان و گامی مهم در جهت توسعه همکاری‌های بین‌بخشی برای ترویج فرهنگ نورانی نماز در سطح دستگاه‌های خدماتی به شمار می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا