
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل مرادی روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: از این تعداد سه هزار نفر بانوان و یک هزار نفر آقایان هستند که تحت پوشش آموزش برنامه های فرهنگی و مذهبی قرار دارند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز اعلام کرد: برنامه های متنوعی باید برای جشن تکلیف دانش آموزان و تشویق آنان به انجام این فریضه دینی در استان پیش بینی شود.
وی اظهار کرد: هر چند آموزش و پرورش البرز حدود سه هزار معلم کم دارد اما تلاش ها بر این است که در بخش فرهنگی و مذهبی همکاری خوبی بین ستاد اقامه نماز و بخش دانش آموزی استان وجود داشته باشد؛ یکی از اقدامات بنیادین ستاد اقامه نماز استان ، همکاری در تربیت معلمان جوان در دانشگاه فرهنگیان است.
مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز گفت : تلاش ها بر این است تا برای دانش آموزان سن تکلیف مناطق محروم استان چادر و سجاده تهیه شود.
مرادی به موضوع همکاری با ادارات استان البرز در زمینه ترویج فریضه نماز بیان کرد: نشست های مختلفی با دستگاههای اجرایی و فرهنگی برگزار شده تا بتوان در این بخش به خوبی ایفای نقش کرد.
وی گفت : به دنبال تفاهمنامه های کشوری در خصوص ترویج فریضه نماز ، در سطح استان البرز تلاش ها بر این است تا این موضوع به خوبی رصد و دنبال شود.
مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز افزود: در زمان حاضر نیز نظارت های لازم بر مساجد بین راهی استان با همکاری شرکت پخش فرآورده های نفتی ، راهداری و میراث فرهنگی انجام می شود.
مرادی اظهار کرد: موضوع مهم فریضه نماز در محدوده جاده ای استان مورد توجه لازم قرار گرفته و در این زمینه نظارت کافی وجود دارد.
وی گفت : توزیع کتاب با موضوع نماز بین دانش آموزان و خانواده های استان یکی دیگر از اقداماتی است که توسط ستاد نماز استان در سال گذشته انجام شد.