اخبارخراسان جنوبی

نشست تخصصی نماز ویژه دانش آموزان روستای تقی آباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی، هفتم اردیبهشت ماه، نشست تخصصی نماز ویژه دانش آموازان دبیرستان روستای تقی آباد بخش ماژان با محوریت دعوت نسل نو به نماز و مسجد با حضور حجت الاسلام و المسلمین کمیلی مدیر ستاد اقامه نماز استان و مسئولین اداره آموزش و پرورش شهرستان خوسف در محل نماز خانه دبیرستان برگزار شد .

مدیر ستاد اقامه نماز استان در این نشست صممی فلسفه اصلی نماز را به یاد آوردن خداوند عنوان کرد و بیان داشت: در آیات و روایات از آن به “ذکر الله” تعبیر می شود که این ذکر الله دارای اهمیت بسیاری است به طوری که نمازگزار همواره وجود خدا را در هر لحظه و هر مکان یادآور می شود و همواره در انجام کارهای خویش خدا را ناظر می داند و در این صورت، اعمال پسندیده و شایسته، سرلوحه ی زندگی انسان قرار می گیرد و اعمال ناشایست و کثیف، از کارنامه ی اعمال انسان از بین می رود.

کمیلی افزود: خواندن نماز مانند سدی در برابر گناهان است به دلیل این که روح تقوا و پرهیزکاری را در دل انسان تقویت می کنند و ریشه های ایمان را تنومند می سازد و بی شک تقوا و پرهیزکاری از یک سو و سلاح قدرتمند ایمان از طرفی دیگر، سدی قوی در مقابل گناهان می شود.

کارشناس مذهبی استان در پایان ضمن یادآوری آثار و برکات اقامه نماز برای انسان بیان کرد: برطرف شدن گرفتاری و ناراحتی، ورود به بهشت و دوری از جهنم، در امان بودن از بلاهای آسمانی، خشنودی خداوند، استجابت دعا، قبولی اعمال و دوری از شیطان از جمله آثار و برکات اقامه نماز است.

در پایان تعدادی از دانش آموزان با طرح سوال و شبهات پیرامون نماز و پاسخگویی حجت الاسلام والمسلمین کمیلی جلسه با صلوات بر محمد و آل محمد به اتمام رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا