
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، جلسه شورای آموزش و پرورش استان با حضور شاهرخی استاندار، سهرابی مدیر کل آموزش و پرورش، حجت الاسلام و المسلمین چراغی مدیر ستاد اقامه نماز و دیگر اعضا در سالن جلسات استانداری دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه برگزار شد.
سهرابی شورای آموزش و پرورش را یکی از مهمرین شوراهای این استان دانست و اظهار داشت: استفاده از نظرات کارشناسان ونخبگان برای توسعه و ارتقای سیستم نظام آموزشی این استان باید به جد از سوی مسئولان در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: باید برنامهها و مصوبات این شورا به صورت مستمر و عملیاتی از سوی همه نهادها برای توسعه نظام آموزشی اجرایی شود.
سهرابی بر حمایت همه جانبه همه نهادها از آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: می توان از تجربیات استانهای موفق برای توسعه نظام آموزشی به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
وی اصلی ترین عنصر توسعه هر جامعه را نیروی انسانی آگاه دانست و تصریح کرد: ارائه آموزشهای علمی و هوشمند به دانش آموزان باید در اولویت کار نظام آموزشی استان باشد.
استاندار لرستان اضافه کرد: با برنامه ریزی و حمایت دولت اعتبارات خوبی برای تخریب و بازسازی مدارس فرسوده در سطح کشور تخصیص خواهد یافت.
سهرابی ادامه داد: نیاز است برنامه و بودجه و نوسازی مدارس نسبت به تامین اعتبارات لازم برای توسعه و تجهیز مدارس بخصوص نمازخانه های مدارس همکاری لازم را داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش و پرورش استان لرستان اظهار داشت: در این نشست پرداخت نشدن عوارض از سوی برخی از شهرداری های استان، توسعه و تجهیز سیستم سرمایشی گرمایشی مدارس، تجهیز نمازخانه های مدارس به فرش و موکت، توسعه خوابگاه های شبانه روزی در استان و برنامه ریزی برای جاماندگان از تحصیل در دستور اولین جلسه شورای آموزش و پرورش در سال جاری است.
در این جلسه مدیر ستاد اقامه نماز به تشریح برنامه وفعالیتهای نمازی و اجرای برنامه های آموزشی که با همکاری آموزش و پرورش و ستاد اقامه نماز استان در مدارس مرکز استان ودیگر شهرستانها اجرا می شود اشاره کرد.
وی گفت: انتظار می رود که همه دستگاههای فرهنگی برای توسعه وترویج فرهنگ نماز در بین نسل نو، دانش آموزان ودانشجویان همکاری و تلاش جدی انجام دهند.
چراغی مدیر ستاد اقامه نماز در رابطه با وضعیت مدارس فاقد نمازخانه ضمن اشاره به نحوه اجرای زنگ نماز در مدارس استان از آغاز سال تحصیلی تا کنون، خواستار توجه ویژه به این مقوله ضروری دانش آموزان نسل نو و اهتمام مدیران مناطق و مدارس در تجهیز و نگهداری شایسته از نماز خانه ها برای برپایی نمازجماعت های با شکوه شد.
وی گفت: توسعه و ترویج نماز یکی از راههای پیشگیری از آسیب های اجتماعی است و این شورا ها به تعبیر حجت الاسلام قرائتی اذان نماز و یادآوری در راستای فضا سازی برای این فریضه الهی می باشد.
چراغی بر جایگاه خانواده ها در امر ترویج نماز تاکید کرد و گفت: نماز در خانواده شکل می گیرد و در مدارس تقویت می شود.
وی در خصوص طرح نماد بعنوان طرحی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: برای اجرای این طرح مشخصا ۱۴ دستگاه بعنوان شورای ائتلاف متولی هستند و نظر به اهمیت این طرح که نماز یکی از عناصر آن است، باید سایر دستگاه ها هم عضو باشند.