نشست قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با فرمانداران شهرستانهای مازندران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران، نشست سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با فرمانداران شهرستانهای مازندران با موضوع تبیین برنامه های سال ۱۴۰۲ ستاد اقامه نماز صبح امروز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران برگزار شد .
در این جلسه حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز بعد از حمد و ثنای خداوند متعال و تشکر از همه مدعوین ، طی سخنانی با استناد به آیات و روایات بر اهمیت و جایگاه ویژه نماز در جامعه تأکید کرد.
وی بیتوجهی به نماز را نقیصهای بزرگ در جامعه دانست و افزود: همه کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم باید در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز نقش تکلیفی خود را ایفاء نمایند.
در ادامه مدیر ستاد اقامه نماز شرح وظایف و ماموریتهای ستاد اقامه نماز در حوزه فرهنگی و آموزشی، پژوهشی، نظارت و ارزیابی و زیبا سازی وفراهم نمودن تجهیزات نماز خانه ای، جدی گرفتن نماز جماعت در اول وقت، پرداختن به امر آموزش کارکنان با توجه به برنامه های تدوینی وارائه شده از طریق ستاد اقامه نماز مرکز و استان، جدی گرفتن و بارگذاری فعالیتهای در سامانه سجاده جهت ارزیابی از عملکرد دستگاه مربوطه را یاد آورشد .
درادامه سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به وظایف فرمانداران در خصوص اجرای برنامههای ستاد اقامه نماز، خواستار تشکیل اتاق فکر برای رصد و مهار مشکلات فرهنگی در جامعه شد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه نیازمند طلاب جوان، فاضل و آگاه به اندیشههای ژرف انقلاب اسلامی هستیم، افزود: این طلاب باید با انگیزه وارد مدارس شده و با دانش آموزان ارتباط دوجانبه برقرار کنند.
زرهانی خواستار برپایی جلسات منظم شورای اقامه نماز در استان با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه و فرمانداران شد و گفت: جلسات ستاد در شهرستانها باید به ریاست فرمانداران و در هر فصل چهار نوبت برگزار شود.
وی به ترسیم و تدوین دستورالعمل شورای اقامه نماز اشاره کرد و اظهار داشت: در این دستورالعمل برنامههای فرهنگی و تحقیقاتی و تبلیغاتی و اجرایی ترسیم و مشخص شده است.
زرهانی توجه به توسعه ساخت نمازخانه و مساجد ضروری دانست و گفت: در برخی از شهرها حتی در مسکن مهر شاهد آن هستیم که نماز خانههای مناسب وجود ندارد و این مسائل باید در اتاق فکر فرهنگی در شهرستانها مورد توجه قرار گیرد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور از ترسیم سند ۲۰ ساله ستاد اقامه نماز تا سال ۱۴۲۰ خبر داد و اظهار داشت: در شهرستانها باید این برنامه به صورت ۵ ساله تدوین و ترسیم شود.
زرهانی با اشاره به این که در حاشیه راههای مواصلاتی بیش از ۲۰۰۰ نمازخانه و مسجد بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ساخته شده است، افزود: تعدادی از این اماکن از داشتن امام جماعت خادم محروم است.