به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان یزد، روز دوشنبه دوم بهمن ماه، مدیر ستاد اقامه نماز استان یزد با مدیر اداره کل آبفا استان دیدار کرد.
در ابتدای جلسه مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد ضمن تشکر و قدردانی بابت همراهی و همکاری ستاد اقامه نماز استان در جهت پیشبرد برنامه های نمازی آن دستگاه اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب یک دستگاه خدمات رسان است و توجه به امر نماز در این دستگاه موجب گشاده رویی کارکنان و در نتیجه رضایت مندی مراجعین شده است.
وی افزود: ما در این دستگاه با هدف توجه ویژه به امر نماز و بویژه برگزاری نماز جماعت در شرکت و واحدهای تابعه یازده امام جماعت را به کار گرفته ایم و حق القدم آنان نیز به موقع پرداخت شده و می شود.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود، لازمه توجه به نماز و ترویج و توسعه آن را مهیا نمودن زیر ساخت ها دانست و در این ارتباط گفت: ما در مجموعه شرکت و واحدهای تابعه نمازخانه و وضو خانه های خوب و متناسب با نیاز برادران تشیع و تسنن ایجاد کرده ایم.
وی به اقدامات لازم در چارچوب شاخص های تعیین شده به منظور توسعه و ترویج امر نماز در شرکت اشاره کرد و گقت: برگزاری منظم جلسات شورای اقامه نماز ، برگزاری منظم نماز جماعت، پخش اذان زنده، تعمیر و تجهیز و غبار روبی نمازخانه ها، برگزاری دوره های احکام ویژه کارکنان و فرزندان آنان، تقدیر از فعالان نمازی و… از جمله این اقدامات بوده است.
در ادامه سید اکبر موسوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تبریک ایام ماه رجب بعنوان ماه آمادگی و خود سازی برای ورود به ماههای مبارک شعبان و رمضان از زحمات و تلاش های مدیر عامل و مجموعه کارکنان در توجه به امر نماز تقدیر و تشکر بعمل آورد و اظهار داشت: بکارگیری ۱۱ امام جماعت در سطح استان توسط شرکت نشان از توجه و اهتمام این دستگاه به امر نماز است که جای قدردانی دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به آیات موضوعی قرآن به تشریح آیه ۱۱۴ سوره مبارکه هود پرداخت و از این آیه بعنوان یکی از آیات امید بخش و امید آفرین یاد کرد زیرا نماز به روح انسان آرامش می دهد.
موسوی در ادامه ضمن اشاره به اجلاس سی ام نماز و دست آوردهای آن به اهمیت بهره گیری درست از فضای مجازی برای پاسخگویی به شبهات ایجاد شده با محوریت جوانان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: متأسفانه امروز به وضوح شاهد ترویج شبهه افکنی در حوزه دین و اعتقادات در بستر فضای مجازی هستیم و وظیفه همه ما این است که متقابلاً ایستادگی کنیم و نگذاریم تا باورهای دینی جوانانمان لطمه ببیند.
وی افزود: در این راه به شدت نیاز به فرهنگ سازی داریم و اگر می خواهیم به اهداف پیش رو دست یابیم بایستی اقدام به فرهنگ سازی نمائیم و برای خانواده ها، فرزندان کارکنان، کار فرهنگی و تدریجی را در دستور کار خود قرار دهیم.
موسوی در پایان با برشمردن ضرورت ارزیابی از عملکرد دستگاهها در بستر سامانه سجاده به نکات فنی این سامانه و لزوم مستند سازی فعالیت ها متناسب با شاخص های تعریف شده اشاره کرد.