
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان ایلام، حجت اله معتمدی، دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان ملکشاهی استان ایلام در مصاحبه با روابط عمومی به بحث درخصوص عملکرد این شهرستان و موانع و راهکارهای جذب نوجوانان و جوانان به نماز پرداخت.
معتمدی در مصاحبه با روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان به سوالات زیر پاسخ داد:
مهمترین تجربه موفق شهرستان در سال جاری چه بوده است؟
در راستای تجربه موفق در اقامه نماز شهرستان مذکور می توان به نگاه ویژه به جذب نوجوانان و جوانان در نماز جماعات مساجد و نماز جمعه و یا اختصاص ۱۰ دقیقه وقت در جلسات شورای اداری شهرستان برای تبیین اهمیت اقامه نماز، اثربخشی نماز و توسعه و تعمیق فرهنگ نماز به عنوان تجارب موفق اشاره کرد.
انجام چه برنامه و فعالیت فرهنگی را در شهرستان خود اولویت اول میدانید؟
درخصوص اولویت برنامه و فعالیتها در این شهرستان، مهمترین اولویت اقامه نماز جذب نوجوانان و جوانان به نماز و اقامه نماز جماعت درمدارس تابعه و نیز ارتباط با نخبگان و فرهیختگان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی که بعنوان یاوران نماز و مبلغان در این خصوص همیاری و همکاری نمایند.
مهمترین پیشنهاد شما برای تقویت برنامههای ستاد در سال آتی چیست؟
برای تقویت اهداف ستاد می توان به اجرای طرح شعار اقامه نمازهمگانی دریکی از ایام الله به صورت سراسری در کشور و تبلیغات رسانه ای و نیز اجرای جهاد تبیین در خصوص فلسفه و اسرار نماز و برکات معنوی نماز جماعت توسط مبلغان و ائمه جمعه و یا جهت حضور بیشتر زنان و دختران در نماز جماعت، اختصاص شبستان های مطلوب و مناسب که زنان با فرزندان خردسال یا کودکانشان در اقامه نماز جماعت و نماز جمعه ها حضور یابند.
مهمترین انتظارات و توقع شما از همکاران دفاتر اقامه نماز استان و مرکز چیست؟
در راستای انتظارات دبیران شهرستانها از ستاد اقامه نماز استان و مرکز می توان به تلاش جهت اختصاص اعتبار به دبیران اقامه نماز شهرستانها جهت هزینه های جاری و کارهای تبلیغی و تشویقی و نیز تهیه لب تاب یا رایانه برای مکاتبات اداری و ارسال بازخورد ارزیابی سالانه سامانه سجاده به ادارات و صدور کارت شناسایی برای دبیران اقامه نماز شهرستانها بیان نمود.
سه مورد از مهمترین مشکلات و موانعی که در سال جاری با آن مواجه بودهاید کدام است؟
در خصوص مهمترین مشکلات و موانع در سال جاری، میتوان به سطحی بودن شناخت خیلی از افراد نسبت به نماز و عدم استمرار آنان در نمازجماعتها خصوصا در نسل نوجوانان و نیز عدم آگاهی برخی از مدیران جدید الانتصاب به سامانه سجاده و اهداف آن و یا نبود اعتبارات جهت کارهای تبلیغی در راستای توسعه و تعمیق نماز و یا اجرای طرح و ایده ها محلی در خصوص اقامه نماز اشاره کرد.