اخبارکرمان

بازدید مدیر ستاد اقامه نماز استان از مسجد بین راهی باب الحوائج نی بید کرمان

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان،در راستای بازدید از مساجد بین راهی عصر روز دوشنبه بیست و هفتم اسفند ماه حجت الاسلام مهدی عرب‌پور مدیر ستاد اقامه نماز استان به همراه مسئول روابط عمومی از مسجد بین راهی باب الحوائج نی بید بازدید کرد.

در این بازدید مدیر ستاد اقامه نماز کرمان طی جلسه ای که با اعضاء هیئت مدیره مسجد داشت بیان کرد:با توجه به اینکه نزدیک ایام نوروز هستیم و از طرفی هم در ماه مبارک رمضان قرار داریم و نظر به اینکه مسجد باب الحوائج جایی قرار دارد که هم مسافرینی که از سمت زاهدان و هم سمت بندرعباس و جاهای دیگر به استان سفر می کنند عیوب و نواقصی که هست باید برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه شهدا عند ربهم یرزقون هستند گفت:پنج شهید گمنام در نزدیکی مسجد مدفون می‌باشند و از طرفی هم مسافرینی که به استات سفر می کنند  حتما سر قبور شهدا می روند و ادای احترام می کنند لذا درخواست من این است که در این ایام حتما کار گنبد و محل دفن شهدا به اتمام برسد که مشکلی از این جهت نداشته باشیم.

تمیزی و نظافت سرویس های بهداشتی،تمیزی اطراف مسجد،باز بودن پمپ بنزین در این ایام،تمیزی و تهویه وسایل  گرمایشی داخل مسجد مورد تأکید حجت الاسلام عربپور مدیر ستاد اقامه نماز استان و رئیس هیئت مدیره مسجد باب الحوائج نی بید بود.

بازدید مدیر ستاد اقامه نماز استان از مسجد بین راهی باب الحوائج نی بید کرمان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا