جلسه تبیین نظام نامه مشاور امور بانوان استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، جلسه تبیین نظام نامه مشاور امور بانوان استان روز یکشنبه سی و یکم فروردین ماه با حضور حجت الاسلام علی رودبارانی مدیر، مریم صالحی مشاور امور بانوان و کارشناسان فرهنگی و آموزشی و برنامه ریزی نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان، با هدف گسترش فرهنگی نورانی نماز در بین مادران و دختران در محل ستاد اقامه نماز استان برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام رودبارانی ضمن تبریک ایام و تصدی جدید مریم صالحی به سمت مشاور امور بانوان و حمیدرضا معصومی پویا کارشناس نظارت و ارزیابی، گزارشی از روند اجرای برنامه های امور بانوان و نظارت و ارزیابی در سال ۱۴۰۴ را بیان کرد.
وی افزود: با توجه به سیاست های ستاد اقامه نماز کشور در خصوص راه اندازی حوزه مشاورین امور بانوان در سطح ستادهای استانی، به تشریح نظام نامه حوزه امور بانوان به امضاء دکتر زرهانی قائم مقام ستاد پرداخت.
رودبارانی در ادامه انتظارات ستاد اقامه نماز کشور از مشاور امور بانوان در استان ها را بیان کرد و گفت: باید با تشکیل هیات های اندیشه ورز برای مادران و دختران و تشکیل اتاق های فکر متعدد، در جذب یاوران نماز تلاش کنیم، تا بتوانیم در جهت پیشبرد برنامه های امور بانوان تلاش کنیم.
مدیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی افزود: از دیگر برنامه های قابل اجرا در حوزه بانوان، ارتباط گیری با مجموعه های باشد، که ارتباط بیشتری با مادران و دختران دارند، از جمله: امور بانوان استانداری، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و آموزش و پرورش، تا بتوانیم از ظرفیت های خوب آنها در جهت توسعه و ترویج فرهنگ غنی نماز استفاده کنیم.
وی گفت: می توانیم برای گسترش حوزه بانوان در سطح روستاها در جهت توسعه و ترویج فرهنگ نماز نیز، با دفتر امور روستایی استانداری و بخشداری ها برنامه های آموزشی از جمله، برگزاری اردوها، کلاس های قرآن و نشست های شیوه های دعوت به نماز را ویژه خانواده ها برگزار کنیم.
سپس مریم صالحی مشاور امور بانوان، نیز ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه ستاد اقامه نماز استان، گفت: برای توسعه فرهنگ الهی نماز در بین مادران و دختران، باید انجام کارها به صورت جهادی باشد، و اگر بخواهیم کارهای خوب انجام دهیم، حتی با تعداد نفرات کم، ولی اجرای کارهای بزرگ، می توانیم این امر را به خوبی انجام دهیم.
صالحی افزود: اجرای برنامه های فرهنگی مختلف به صورت گسترده در سطح جامعه و در بین یاوران نماز، دعوت از مسئولین بانوان در دانشگاه ها، دعوت از یاوران نماز خلاق و استفاده از ظرفیت مردمی در جهت توسعه فرهنگ نماز، باید از جمله فعالیت های در دست اقدام باشد.