اخبارحوزه ریاست

جلسه شورای معاونین ستاد اقامه نماز کشور برگزار شد

قائم مقام ستاد اقامه نماز: تجهیز و پشتیبانی از مساجد و مدارس در دستور کار ستاد اقامه نماز است.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، جلسه شورای معاونین ستاد اقامه نماز کشور با حضور قائم مقام، معاونین، مدیران و مشاورین ستادی، در روز دوشنبه هجدهم فروردین ماه برگزار شد.

دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه تجهیز و پشتیبانی از مساجد و مدارس در دستور کار ستاد اقامه نماز است، گفت: ستاد اقلام را برای تجهیز نمازخانه ها با اولویت مدارس شبانه روزی اعم از فرش و لوازم مورد نیاز نمازخانه تامین می کند. همچنین تامین فرش نمازخانه کل مدارس کشور نیز در اولویت بعدی ستاد است.

جلسه شورای معاونین ستاد اقامه نماز کشور

وی با بیان اینکه در سنوات اخیر ستاد اقامه نماز به موضوع خانواده و اقامه نماز توجه ویژه داشته است، تصریح کرد: با تاکید حجت الاسلام قرائتی یک خط ویژه برای بانوان پیش بینی شده و به همین منظور نهادی در معاونت فرهنگی با عنوان مشاوره در امور خانواده ایجاد شده و متناظر بر آن استاد صاحب‌نظر انتخاب و متولی اقامه نماز مادران، بانوان و دختران شدند. همچنین در استان ها یک اتاق فکر و هیات اندیشه ورز از بین این بانوان تشکیل شد.

به گفته دکتر زرهانی، بانوان معماران فرهنگ و اندیشه اقامه نماز در جامعه هستند از این‌رو ستاد اقامه نماز امسال را سال “مادران، معماران معارف نماز” نامگذاری کرد و مقرر شد احکام نماز در دبیرستان ها و مدارس دخترانه و مجامع کارمندی و کارگری بانوان در حوزه های علمی، دانشگاهی بالاخص دانشگاه فرهنگیان اشاعه شود.

قائم مقام ستاد اقامه نماز ادامه داد: معارف نماز بستری برای رشد فکری و بالندگی بانوان باشد و مرکز تخصصی نماز در خدمت این حرکت است و دوره های آموزشی توسط اساتید این مرکز برگزار می شود.

وی با بیان اینکه امکانات ستاد اقامه نماز برای تولید محتوا و ساماندهی این حرکت بسیج خواهد کرد، گفت: کتاب های خوبی در ستاد اقامه تهیه شده که با تخفیف در اختیار این حرکت قرار خواهد گرفت.

زرهانی با اشاره به اینکه برای اجلاس نماز امسال دو موضوع مادران و نماز در خانواده و تکنولوژی ها و فناوری های نو و ارتباط با اقامه نماز مطرح شده است، گفت: اجلاس‌های نماز تنهای اجلاسی است که مقام معظم رهبری پیام صادر می کنند که این پیام ها دایره المعارفی است که سرلوحه کار ستاد اقامه نماز قرار دارد.

وی با یادآوری اینکه صداو سیما به عنوان دانشگاه اثرگذار در تنویر افکار عمومی و رشد نسل نو از بازوان ستاد اقامه نماز است، گفت: از صدا و سیما انتظار داریم با برگزاری میزگردهای تخصصی و انعکاس نماز مدارس و استفاده از ظرفیت برنامه سمت خدا، محفل و برنامه های مشابه معارف نماز را مطرح کند و نقش والدین، مدارس، امامان جماعت و حوزه های علمیه را بازخوانی و تبیین کنند.

وی همچنین بر ضرورت انعکاس حرکت مساجد در حوزه اقامه نماز از طریق صدا و سیما تاکید کرد و گفت: در برخی از این مساجد نماز جماعت جوان گرا برگزار می شود که می توان خلاقیت امام جماعت این مساجد را معرفی کرد.

جلسه شورای معاونین ستاد اقامه نماز کشور

در ادامه حجت الاسلام محمدیان، مشاور ستاد اقامه نماز با بیان اینکه خانواده تنها محیطی است که می توان معارف نماز را بدون هرگونه اصطکاکی ترویج داد، گفت: خانه محیطی است که اعضای آن با هم شفقت دارند و مهر مادری موجب توجه فرزندان به توصیه ها می شود البته در عصر حاضر اعضای دیگر خانواده و یافته های بیرونی هم در تربیت فرزندان اثرگذار است ولی مادران نقش بیشتری دارند.

وی به نقش صدا و سیما در ترویج معارف نماز تاکید کرد و افزود:لازم است تا صدا و سیما پیام های هم سو ارائه دهد همچنین نباید بین خانه و مدرسه دوگانگی وجود داشته باشد همانطور که مادران در خانه بر تربیت فرزندان موثر هستند در مدرسه نیز معلمان بر تربیت دانش آموزان تاثیر دارند.

مشاور ستاد اقامه نماز با یادآوری اینکه صدا و سیما از زبان هنر برای انتقال معارف نماز استفاده کند، افزود: رسانه ملی می تواند از فیلم و نمایش برای ترویج اقامه نماز استفاده کند و در میزگردها از افراد شناخته شده و اثرگذار استفاده کند.

جلسه شورای معاونین ستاد اقامه نماز کشور

حجت الاسلام بهشتی، مشاور ستاد اقامه نماز هم در سخنانی به ساحت های سند تحول آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: اولین ساحت این سند تربیت، عبادی و اخلاقی است و لایه های بعدی هم با لایه آور برمی گردد.

وی با بیان اینکه در کتاب چلچراغ نماز و خانواده شیوه های دعوت به نماز در شرایط فرهنگی امروز بیان شده است، گفت: نماز نوری است که شعله آن در خانواده روشن می شود. در قرآن کریم خداوند در ۱۶۰ مورد خواسته وجود دارد که ۴۰ مورد آن خانواده است و موضوع نسل آینده مورد توجه است.

حجت الاسلام بهشتی با تاکید بر اینکه حضرت ابراهیم برای اقامه نماز نسل های آینده دغدغه‌ داشتند، گفت: دعوت بشر به لذت های مادی و غفلت از معنویت دغدغه پیشروی نسل آینده است از اینرو نباید از جبهه مخالف غفلت کرد، تنها خواستم کافی نیست بلکه باید برنامه‌ریزی‌های بلند مدت برای نسل های آینده داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا