به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل مرادی مدیر ستاد اقامه نماز به همراه دبیران شهرستانها با حدادپور معاون استاندار در روز چهارشنبه مورخ ۱۴ تیرماه دیدار کردند.
در این جلسه پیرامون گسترش نماز در ادارات شهرستانها و ارائه راهکار برای دعوت به نماز و برگزاری باشکوه آن در ادارات شهرستانها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین مرادی گفت: نماز بهترین وسیله ارتباطی انسان با خداوند متعال است و در توصیف جمال نماز علاوه بر روشنایی بخش بر جان پیامبر(ص) بهعنوان سایه رو سفیدی اهل ایمان، طهارت روح عموم مردمان نیز از آن یاد شده است بلکه نماز بازدارنده گناه، عصیان و پوشاننده خطا و اشتباه دانستهاند.
وی افزود: اداره ای ﻛﻪ در آن ﻧﻤﺎز اﻗﺎﻣﻪ می شود و ﻛﺎرﻣﻨﺪان آن اﻫﻞ اقامه ﻧﻤﺎز ﻫﺴﺘﻨﺪ، دارای ﻓﻀﺎی ﻣﻌﻨﻮی اﺳﺖ ﻛﻪ اﻳﻦ ﻓﻀﺎ، ﻣﺎﻧﻊ اﻧﺠﺎم ﺗﺨﻠﻒ و ﻛﻢ ﻛﺎری و ﺳﻬﻞ اﻧﮕﺎری از سوی ﻛﺎرﻣﻨﺪان می شود. در ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺳﺎزﻣﺎن، ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮی ﺧﻮاﻫﺪ داﺷﺖ و اﻧﺠﺎم ﻣﻨﺎﺳﺐ اﻣﻮر، از سوی ﻛﺎرﻣﻨﺪان ﺑﺎﻋﺚ رﺿﺎﻳﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎن خواهد شد و ﻧﻔﻊ اﻳﻦ اﻣﻮر ﺑﻪ ﻣﺪﻳﺮی بازخواهدگشت ﻛﻪ ﺷﺮاﻳﻂ اقامه ﻧﻤﺎز را ﻣﻬﻴﺎ ﻛﺮده اﺳﺖ.
مرادی بیان داشت: حضور مدیران و روسای ادارات و سازمانها در نماز جماعت و تاکید بیشتر آنها برای حضور کارکنان در نماز جماعت میتواند باعث رونق بخشیدن و حضور گسترده کارکنان در صفوف نماز جماعت شود.
حدادپور معاون استاندار در بیان اهمیت نماز جماعت در ادارات، با تاکید بر لزوم استفاده از ابزار تشویقی در دستگاههای اجرایی، گفت: تشکیل کمیتهای برای سرکشی به ادارات و مشخص شدن ادارات فعال در امر اقامه نماز جماعت و تشویق مسئولان و فعالان امر اقامه نماز دستگاهها امری ضروری است.
وی افزود: اﮔﺮ ﻓﻮاﻳﺪ و آﺛﺎر ﻓﺮاوان ﻧﻤﺎز ﺟﻤﺎﻋﺖ در ادارات ﺑﻪ درﺳﺘﻰ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ و ﺷﻨﺎﺳﺎﻧﺪه شود، ﻣﺪﻳﺮان ﺑﻴﺶ از ﭘﻴﺶ ﺑﻪ اﻗﺎﻣه ﻧﻤﺎز ﺗﺸﻮﻳﻖ ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺷﺪ. زﻳﺮا ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻛﻪ وﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﺑﺮای اقامه ﻧﻤﺎز در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ می ﺷﻮد، از ﺑﻴﻦ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﺑﻠﻜﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاری ﺷﺪه اﺳﺖ و آﺛﺎر و ﻓﻮاﻳﺪ ﻓﺮاواﻧﺶ ﺑﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺑﺎز می ﮔﺮدد.
حدادپور ذکر کرد: ﻫﻤﺎﻧﻄﻮر ﻛﻪ ﺑﺮای اﻣﻮر ﻣﺨﺘﻠﻒ کاری و ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻰ آﻧﻬﺎ، ﺟﻠﺴﺎت ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺑﺮﮔﺰار می شود، ﺟﺎ دارد ﺑﺮای ﺑﺎ ﺷﻜﻮه ﺗﺮ برگزار شدن اﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎز جماعت ﻫﻢ ﺟﻠﺴﺎت ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺑﺮﮔﺰار و ﻣﺼﻮﺑﺎت آن ﺑﺎ ﺟﺪﻳﺖ ﭘﻴﮕﻴﺮی شود.
مرادی در پایان افزود: با توجه به اینکه نماز جماعت ادارات و سازمان ها در ساعات اداری برگزار می شود، ضروریست که نماز به صورت منظم و سر وقت برگزار گردد، مثلًا اگر اعلان شد که یک ربع بعد از اذان، نماز برگزار می شود، حتماً سر وقت و خیلی منظم این برنامه اجرا شود تا همه بدانند در چه ساعتی کار را رها کنند که امور سازمان مختل نشود، موجب نارضایتی ارباب رجوع نگردد و بهره وری کاهش نیابد.