اخباراصفهان

جلسه قرارگاه راهبری امور مساجد استان اصفهان برگزار شد

نماینده ولی فقیه در اصفهان: حضور دانش آموزان در نماز جماعت مساجد مهم است و آموزش و پرورش باید درصدد انجام این کار باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، جلسه قرارگاه راهبری امور مساجد استان اصفهان با حضور آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری ریاست شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، حجت الاسلام والمسلمین نوری دبیر قرارگاه امور مساجد کشور و اعضای قرارگاه راهبردی روز پنجشنبه بیست دی ماه در دفتر امام جمعه اصفهان برگزار شد.

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در جلسه قرارگاه راهبری امور مساجد استان اصفهان باشاره به سالروز قیام ۱۹ دی مردم قم در روز گذشته، این حرکت را منشاء خیرات بیان کرد و اظهار داشت: این روز با عظمتی است که مردم قم در توهینی که به حضرت امام(ره) در مقاله ای شده بود قیام کردند و پس از واقعه قم، مراسم های چهلم در هر شهر برگزار شد تا به ۲۲ بهمن رسید.

امام جمعه اصفهان با اشاره به لزوم ایجاد شورای سیاست گذاری ائمه جماعت عنوان کرد: مناسب است همان گونه که شورای سیاست گذاری ائمه جمعه داریم، یک شورای سیاست گذاری ائمه جماعت نیز داشته باشیم.

وی افزود: نمازهای جماعت به دلیل این که طیف مخاطب بیشتری دارد بسیار اهمیت دارند و باید مسائلی مانند سن و علم امام جماعت را بسنجیم و در نظر بگیریم.

نماینده ولی فقیه در استان پیوند مسجد و مدرسه را از موضوعات مهم دانست و گفت: حضور دانش آموزان در نماز جماعت مساجد مهم است و آموزش و پرورش باید درصدد انجام این کار باشد.

آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید بر لزوم آموزش مسائل دینی و اعتقادی به نوجوانان و نونهالان در مساجد تصریح کرد: باید دستورالعمل برای این امر داشته باشیم و هر دو سال امتیاز ائمه جماعت بررسی شود.

وی اضافه کرد: مساجد نعمتی است که مردم در اختیار ما گذاشته اند و باید فردی که انقلابی، مردمی و آشنا به هدایت و راهنمایی مردم است امام جماعت مسجد باشد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری با اشاره به این که مهم تر و حساس تر از کار آبادانی ظاهری و باطنی مساجد کار دیگری وجود ندارد اظهار داشت: مقدمات این امر نیز به خوبی در حال انجام است و البته توقع نداریم تأخیر ۴ دهه در زمان کوتاهی جبران شود.

حجت الاسلام والمسلمین نوری به تشریح برخی مسائل، چالش ها و اقدامات صورت گرفته در عرصه ملی و استانی پرداخت و اظهار داشت: در ۴ دهه گذشته در امر مسجد چند دستگاه در خدمت و سازماندهی و برنامه ریزی پیش قراول بوده اند و هم اکنون ۶ هزار روحانی طرح هجرت در مساجد مستقر هستند.

دبیر قرارگاه امور مساجد کشور عنوان کرد: در هر استان به طور مستقل امور مساجد تحت نظر نماینده ولی فقیه اداره می شود و تمام متخصصین اوقاف و امور خیریه نیز شیوه نامه هیئت امناء را تدوین کرده اند.

وی اضافه کرد: تنظیمات شیوه نامه ای توسط دبیرخانه ملی در حال تدوین است و کلیات و اصول حرکت تنظیم می شود، اما تطبیق آن در استان رقم می خورد و تعریف، شاخص ها، نسبت آنها با هیئت امناء و بسیج مشخص شده است.

حجت الاسلام نوری کار قرارگاه استانی مساجد را تعیین اولویت ها در هر شهر و شهرستان تحت هماهنگی واحد عنوان کرد و ادامه داد: هر اقدام تامین، توانمند سازی و عدد و رقمی که می خواهد داده شود باید تحت هدایت امام جمعه باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا