چهارمین جلسه هیات امنای مجمع خیرین مسجدساز قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، جلسه هیات مدیره مجمع خیرین مسجدساز عصر چهارشنبه بیست و نهم شهریورماه، با حضور رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان برگزار شد.
مدیر ستاد اقامه نماز قم در این جلسه به تشریح اقدامات پرداخت و گفت: مساجدی که با حمایت خیرین در حال احداث است به صورت مستمر مورد بازدید قرار می گیرند تا ضمن بررسی و نظارت بر حسن انجام کار، مشکلات احتمالی بررسی و پیگیری های لازم جهت رفع آن صورت گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین علی عرب پور در ادامه به تشریح شرایط مساجدی که درخواستشان به دبیرخانه مجمع خیرین مسجدساز استان واصل شده پرداخت و گفت: اقامه نماز اولویت اصلی مجمع خیرین مسجدساز استان است و حمایت ها تا برقراری شرایط اقامه نماز جماعت ادامه خواهد داشت.
دبیر مجمع خیرین مسجدساز خاطر نشان کرد: تعداد مساجد مورد نیاز در استان بسیار بیشتر از مساجد موجود است که رفع این نیاز مستلزم حمایت های همه جانبه خیرین موجود و ترغیب دیگر خیرین در این حوزه است.
ایشان در ادامه به پوشش برنامه های نماز در مدارس توسط خیرین اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از برنامه هایی که مستلزم حمایت خیرین است، مبحث برگزاری دوره ها و نشست های تخصصی و جشن های تکلیف در مدارس است.
وی در ادامه به همکاری دستگاه های مختلف اشاره کرد و گفت: همکاری خوبی با مجمع خیرین در حوزه های مختلف شکل می گیرد و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یکی از دستگاه های فعال در این حوزه است.
حجت الاسلام عرب پور افزود: با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان، نقشه های مورد نیاز مساجد تدوین می شوند و این دغدغه عظیم در احداث مساجد مرتفع شده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان نیز در این جلسه ضمن اعلام آمادگی در خصوص همکاری همه جانبه با مجمع خیرین مسجدساز استان، توفیق خدمت به مسجد را توفیقی الهی دانست و افزود: خادمان مسجد و نماز خادمان درگاه الهی هستند.
وی در ادامه به استفاده از ظرفیت پیشکسوتان این سازمان در مباحث مختلف فرهنگی اشاره کرد و گفت: پیشکوستان ما، پیشگامان ما در عرصه های خیریه هستند و ما را در این راه همراهی می کنند.
امین مقومی در ادامه به بستر فرهنگی مذهبی موجود در سازمان اشاره کرد و گفت: مهندسین علاقه مند بر امور خیریه هستند و از این امور استقبال خوبی صورت می گیرد.
ایشان در ادامه به پیش بینی اعتبارات اشاره کرد و گفت: درصورتی که تعداد مساجد احداثی توسط خیرین در استان مشخص باشد می توانیم اعتبار لازم جهت تامین مهندسین را پیش بینی کنیم.
مقومی خاطر نشان کرد: تدوین نقشه های مساجد به نحوی صورت می گیرد که در صورت ازدیاد جمعیت و نیاز به احداث طبقات بیشتر این امر محیا باشد و قابلیت افزودن طبقات در نقشه ها پیش بینی می شود.
در ادامه بررسی وضعیت دیگر مساجد در دستور کار قرار گرفت تا مساجدی که اولویت بالاتری برای حمایت خیرین دارند احصاء شوند.