جلسه شورای اقامه نماز آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان سنندج برگزار شد
مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: جایگاه فریضه نماز در میان جامعه مسلمین بسیار رفیع است و این وعده الهی است که می فرمایند،نماز آرامش بخش روح و روان انسان است بویژه برای جوانان که در معرض شبهه افکنی دشمنان اسلام و ایران هستند.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان یکم آبان ماه با حضور مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان، جلسه شورای اقامه نماز مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج با هدف بررسی راههای توسعه و ترویج اقامه نماز در مدارس برگزار شد.
در ابتدای جلسه کنعانی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، ضمن و تقدیر و تشکر از تلاش های صورت گرفته ستاد اقامه نماز استان در راستای رونق بخشی به امر نماز در مدارس گفت: نماز ستون دین است و در اهمیت آن می توان گفت که در زمان بروز مشکلات،واقعا گره گشا می باشد زیرا عامل اتصال روح انسان به مبدأ اصلی است.
کنعانی ارتباط بدونواسطه ناحیه یک آموزش و پرورش با ستاد اقامه نماز استان را امری ضروری تلقی کرد و گفت: هر شش ماه یکبار جلسه ای با حضور مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان تشکیل خواهیم داد و اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در مدارس آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج را ارائه خواهیم کرد.
وی در ادامه گفت: از ۶۰ هزار دانش آموز ناحیه ۱ بیش از سی هزار نفر به سن تکلیف رسیده اند و باید آن ها را با نماز مانوس کرد.
سپس مرادی کارشناس برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان توضیحاتی درخصوص بازدید های صورت گرفته و پیشنهاداتی در خصوص بهبود شرایط برای تاثیر گژاری بیشتر برنامه های نمازی ارائه کرد.
در ادامه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های صورت گرفته در جهت رونق بخشی به امر نماز اظهار داشت: جایگاه فریضه نماز در میان جامعه مسلمین بسیار رفیع است و این وعده الهی است که می فرمایند،نماز آرامش بخش روح و روان انسان است بویژه برای جوانان که در معرض شبهه افکنی دشمنان اسلام و ایران هستند.
وی در تاکید بر اهمیت نماز گفت: هرگاه آیه ای در قرآن کریم به این امر الهی توصیه نموده، حتما یک مساله اجتماعی، اخلاقی، رفتاری و… هم در کنار آن ذکر شده است
وی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت و نقش تاثیر گذار آموزش و پرورش در عرصه فرهنگی و اجتماعی موارد مهمی ازجمله برنامه ریزی برای اجرای دقیق مفاد بخشنامه ۱۳ ماده ای وزیر محترم آموزش و پرورش با موضوع رونق بخشی به نماز در مدارس، تلاش برای اثر گذاری برنامه های تدوین شده، ارتباط مدیر و عوامل مدارس با اولیایی دانش آموزی با هدف جلب مشارکت آنان برای رونق بخشی به امر نماز، لزوم مطالعه دستورالعمل وزارتی منشور نماز در مدارس و اهتمام برای اجرا و رعایت مفاد آن. شناسایی و احصا آمار دقیق امامان جماعت مدارس و لزوم برنامه ریزی برای آموزش و توانمند سازی آنان، توجه به برگزاری نمازهای جماعت نمادین با حضور افراد تاثیرگذار، برنامه ریزی برای اجرای مسابقات با مضامین نماز در میان دانش آموزان در زمینه های نقاشی-انشا و…، آموزش و توانمند سازی مدیر،معاونین و سایر عوامل مدرسه را تحت عنوان انتظارات از آموزش و پرورش عنوان کرد.
عظیمی به سعی دشمنان بر ایجاد شبهه در فضای مجازی و فضای حقیقی بر علیه اعتقادات جوانان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: لازم است جلسات نمازی با حضور اساتید اهل فن برگزار گردد تا به این شبهات پاسخ داده شود.