به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، یکشنبه بیست و هفتم خرداد ماه جلسه توجیهی آموزشی ائمه جماعت دانشگاه های استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، امام جمعه سنندج و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، روسای دانشگاههای کردستان،علوم پزشکی،آزاد اسلامی،علمی کاربردی و پیام نور، مسئولین دفاتر نمایندگی حوزه ولی فقیه در این دانشگاه ها و نماینده ستاد اقامه نماز استان برگزار شد.
در این جلسه که با هدف آسیب شناسی وضع موجود و لزوم اصلاح و رفع مشکلات پیرامون ترویج و توسعه امر نماز در مراکز دانشگاهی برگزار شد، بعد از اظهارات قادرزاده ریاست دانشگاه کردستان، مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای استان توضیحاتی درخصوص مشکلات پیش رو از جمله کمبود امکانات و مشکلات مالی که از مهمترین نارساییهای توسعه و ترویج نماز در دانشگاهها می باشد را ارائه کرد.
تعدادی از حاضرین دیدگاهها و مشکلات مدنظر را بیان کردند و در ادامه حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان طی سخنان مبسوطی نکات مهمی را با دید آموزشی و توجیهی درخصوص تلاش امامان جماعت دانشگاهها برای تقویت دانش خود و لزوم به روز آوری، دستیابی به توانایی پاسخگویی در برابر سوالات و شبهات دانشجویان بیان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در اهمیت نماز خانه دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویی گفت: بهترین جای دانشگاه باید نماز خانه باشد و نباید نماز خانه دور از دسترس و در جای نامناسب جانمایی شود.
وی افزود: روسای دانشگاه ها و امامان جماعت متوجه باشند که اگر می خواهید جوان ها را دریابید، راه اصلی توجه به نماز و قرار گرفتن خودتان در صف اول است.
در ادامه اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان ضمن اشاره به اهمیت نماز عنوان کرد: همه ما یک تکلیف فرهنگی داریم و برای این تکلیف معاونت فرهنگی در دانشگاهها ایجاد و از همه مهمتر سرفصل مشخص اعتبارات فرهنگی در اختیار دارند.زیبنده دانشگاه ها نیست که از کمبود امکانات و اعتبارات بعنوان مشکلات سد راه توسعه و ترویج امر نماز بنالند و اینگونه غفلت کنند.
وی افزود: روسای دانشگاه های سطح استان مؤظف هستند به دانشگاه ها و دانشکده ها اعلام کنند که نماز جماعت باید سرلوحه برنامه هایشان قرار گیرد و همچنین حداقل های نیاز توسعه و تجهیز نماز خانه ها تامین شود و حق القدم امامان جماعت به موقع پرداخت شود.
سپس ماموستا رستمی امام جمعه سنندج و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری طی سخنانان مبسوطی بر لزوم تعامل و همکاری بین حوزه و دانشگاه تاکید و مراتب گله مندی خود را از وضع موجود نماز در دانشگاهها بیان کرد.
در خاتمه مرادی کارشناس برنامه ریزی،نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان گزارش جامعی از وضعیت عملکردی نماز در دانشگاهها طبق مستندات بارگزاری شده در سامانه سجاده و امتیازات مکتسبه در سامانه معنا ارائه داد و گفت: در سال جاری دو رویداد مهم فراخوان علمی سی و یکمین اجلاس سراسری نماز در ۱۵ محور و دیگری فراخوان سمپوزیوم نماز،تندرستی و سلامت روانی در ۲۴ محور نمازی با محوریت دانشگاهها در سطح ملی برنامه ریزی شده که لازم است از هم اکنون دانشگاههای استان آمادگی لازم را جهت تحقق آنها مد نظر قرار دهند.