اخبارکهگیلویه و بویراحمد

جلسه آموزشی سامانه سجاده دبیران دستگاههای اجرایی در کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کهگیلویه وبویر احمد، نشست آموزشی، توجیهی سامانه سجاده باحضور حجت الاسلام قاسمی مدیر ستاد اقامه نماز استان، کارشناس نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز و دبیران ستاد اقامه نماز دستگاههای اجرایی روز یک شنبه نوزدهم اسفند ماه در سالن جلسات کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در جلسه توجیهی سامانه سجاده با تاکید بر لزوم بارگزاری مستندات در سامانه سجاده، بر تحقق حق دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: در دستگاههای اجرایی و ادارات اقدامات شایسته‌ای صورت می‌گیرد اما با عدم بارگزاری کامل مستندات در سامانه، متاسفانه احقاق حق صورت نمی‌گیرد.

وی به بحث در خصوص فرصت بارگذاری در سامانه سجاده و وضعیت دستگاههای اجرایی در این امر پرداخت و گفت: فرصت بارگذاری  و ویرایش مستندات در سامانه سجاده از پانزدهم اسفند ماه تا آخر فروردین تعیین شده است که قابل تمدید نمی‌باشد. این فرصت محدود را از دست ندهید و حتما مستندات برنامه های اجرا شده در دستگاه خود را بارگذاری کنید.

در ادامه جلسه توجیهی آموزشی سامانه سجاده، کارشناس برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی به تشریح برنامه های بومی بندها و بخش های مختلف سامانه و نحوه بارگزاری مستندات پرداخت.

از دیگر برنامه‌های جلسه توجیهی آموزشی سامانه سجاده پاسخ به سوالات و پیشنهادات دبیران ستاد اقامه نماز دستگاههای اجرایی دراین جلسه بود.

 

جلسه آموزشی توجیهی سامانه سجاده در کهگیلویه وبویر احمد برگزار شد.

جلسه آموزشی توجیهی سامانه سجاده در کهگیلویه وبویر احمد برگزار شد.

جلسه آموزشی توجیهی سامانه سجاده در کهگیلویه وبویر احمد برگزار شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا