اخبارخراسان شمالیمعاونت ‌برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی

قرائت گزارش فرآیند ارزیابی عملکرد اقامه نماز سال ۱۴۰۲دستگاه های اجرایی کشور

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، گزارش اجمالی از فرآیند ارزیابی عملکرد اقامه نماز سال ۱۴۰۲دستگاه های اجرایی کشور را قرائت کرد.

متن بیانیه هیات ارزیابی به شرح ذیل است:

به نام خدا

کار لازم امروز آن است که هیأت هایی برای تعیین دقیق مأموریت های این دستگاه ها تشکیل شود و بر اثر آن، ‌برنامه زمانبندی شده همه فعالیت ها و خدماتی که وظیفه آنان است با شیوه‌ای علمی و واقع بینانه فراهم گردد. و هیأت کارآمد دیگری مأمور پیگیری و نظارت مستمر بر پیشرفت این فعالیت ها و خدمات گردد.

بخشی از پیام مقام معظم رهبری به سیزدهمین اجلاس سراسری نماز

گزارش اجمالی از فرآیند ارزیابی عملکرد اقامه نماز سال ۱۴۰۲دستگاه های اجرایی کشور

مقدمه؛

به منظور تحقق پیام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به سیزدهمین اجلاس سراسری نماز و رهنمود های هیات محترم امناء ،قائم مقام و رئیس محترم هیات ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور، معاونت برنامه ریزی ،نظارت و ارزیابی ستاد همانند سنوات گذشته اقدام به ارزیابی عملکرد برنامه ها و فعالیت های اقامه نماز دستگاه های اجرایی کشور در سال۱۴۰۲ مطابق با نظام نامه جامع ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی مصوب هیات امناء محترم ستاد اقامه نماز موضوع بخشنامه ابلاغی توسط قائم مقام محترم ستاد به شماره ۱۳۵۰۰۸/۰۱/۲ مورخ۲۰/۰۸/ ۱۴۰۱ نموده است که گزارش اجمالی از فرآیند و نتیجه به شرح ذیل به استحضار می رسد.

– در سال ۱۴۰۱ -۱۴۰۲ تعداد ۴۲ دستگاه موافقتنامه دوسالانه امضاء نموده اند.

۸۵۸ برنامه ذیل سه راهبرد: مدیریتی – تمهیدی با ۴۵۲ برنامه، آموزشی – پژوهشی با ۲۰۸ برنامه، فرهنگی، تبلیغی با ۲۰۲ برنامه در حوزه نماز و در ۳۹ دستگاه ۲۰۶ برنامه در زمینه مهدویت مصوب شده است.

فرآیند ارزیابی:

-بازگشایی سامانه سجاده از ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ جهت ارائه گزارش عملکرد دستگاه ها به تفکیک ملی، استانی و شهرستانی.

– ابلاغ تقویم اجرایی فرآیند ارزیابی سال۱۴۰۲ مطابق با نظامنامه جامع برنامه ریزی،نظارت و ارزیابی در سه سطح مرکزی، استانی و شهرستانی(اسفند۱۴۰۲)

– آموزش و توجیه کاربران و ارزیابان سامانه سجاده در دو بخش تولید و ارسال گزارش و ارزیابی عملکرد دستگاه ها.

-مشارکت و حضور در جلسات آموزشی کار با سامانه معنا(سکوی ارزیابی عملکرد سازمان اداری و استخدامی).

– ارائه گزارش عملکرد دستگاه ها در سامانه سجاده ( تا ۲۸ فروردین۱۴۰۳).

– تشکیل هیات های ارزیابی و صدور احکام آنها در ستاد مرکز و استان ها ؛ تعیین ترکیبی عالی در استان ها، به عنوان اعضای هیات ارزیابی و داوری استان (شامل؛ نمایندگان استاندار، نمایندگان ولی فقیه و امامان جمعه مراکز استان ها، نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها، نمایندگان دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دو نفر منتخب دستگاه های اجرایی و مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان ها و نیز ترکیب اعضای هیات شهرستان ها متناسب با وضعیت شهرستان متشکل از نماینده فرماندار، یک نفرمنتخب دستگاه ها و دبیراقامه نماز شهرستان ها.

– ارائه خدمات مشاوره و پاسخگویی به سوالات، ابهامات و مشکلات احتمالی به منظور هماهنگی و ایجاد وحدت رویه در تولید و ارائه گزارشات عملکردی دستگاه ها، همکاران ستاد اقامه نماز و همچنین اعضای هیات ارزیابی ستاد به صورت حضوری، مجازی و تلفنی.

– بررسی کارشناسی گزارشات و مستندات بارگذاری شده در سامانه سجاده، قبل از طرح در هیات های ارزیابی، توسط کارشناسان برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز و اعلام نواقص و کاستی ها جهت اصلاح و تکمیل، به دستگاه ها.

– ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ دستگاه های اجرایی توسط اعضای هیات های ارزیابی از اول لغایت ۳۱ اردیبهشت ماه

– ثبت در سامانه معنا(سکوی ارزیابی عملکرد سازمان اداری و استخدامی) و اعلام نتایج اولیه به دستگاه های اجرایی بصورت مکتوب و درخواست ارائه اعتراض احتمالی به نتایج ارزیابی تا ۱۸ خردادماه .

– دریافت اعتراضات از دستگاه ها و بررسی مجدد عملکرد آنها توسط هیات ارزیابی و نیز برگزاری جلسه حضوری بانمایندگان دستگاه های معترض و اعضای هیات ارزیابی.

– برگزاری جلسات هیات ارزیابی و اتخاذ تصمیم در خصوص :

جمع بندی امتیازات دستگاه ها .

چگونگی احتساب میانگین برای دستگاه هایی که واحد تابعه مرکزی یا واحد تابعه استانی ندارند.

تغییر در امتیازات( امتیازات تکمیلی بعد از ارزیابی) با ارائه سند و مدرک معتبر .

لحاظ نمودن امتیاز تشویقی برای همه واحدهایی که در جلسات بررسی اعتراضات شرکت کرده اند.

نهایی سازی امتیازات دستگاه های حوزه ستادی و توابع مرکزی آنها و دریافت نمرات ادارات کل استان هاو اعمال میانگین از امتیازات(حوزه ستادی، واحد تابعه مرکزی و استان ها).

– درج امتیازات نهایی دستگاه ها در سامانه معنا.

گزارش کمی ارزیابی: 

– در ارزیابی سال۱۴۰۲، مجموعا ۶۷۵۸ مورد  فرم در کشور گستره (مرکز، استان و شهرستان) توسط دستگاه های اجرایی در سامانه سجاده ایجاد و که از این تعداد ۱۴۹ گزارش مربوط به مرکز و تعداد ۲۳۰۸ گزارش مربوط به ادارات کل استان و ۴۳۰۱ گزارش مربوط به ادارات شهرستان ها می باشد.

– در مرحله اول در استان ها میانگین ۱۸۴۶۴نفر ساعت در مرکز نیز میانگین ۱۴۴۰ نفر ساعت بررسی پرونده ها زمان برده است.

– در مرکز مرحله رسیدگی به اعتراضات: از مجموع ۱۴۹ دستگاه ارزیابی شده، جمعا ۱۱۵ دستگاه در جلسه بررسی اعتراضات شرکت نموده و نسبت به ارائه مستندات و توضیحات تکمیلی اقدام نمودند.

– در مرکز ۲۳ جلسه از مورخ ۱۹ خرداد لغایت ۳۰ خرداد به منظور رسیدگی به اعتراضات دستگاه ها با حضور حداکثری اعضای هیات ارزیابی و با میانگین هر جلسه ۸ نفر و جمعا ۱۸۴ نفر ساعت برگزار گردید.

– برای هر دستگاه معترض و توابع آنها، جهت ارائه توضیحات تکمیلی و دفاع از عملکرد خود متوسط یک ساعت وقت اختصاص پیدا کرد.

– در مرحله رسیدگی به اعتراضات حدودا ۴۰ دستگاه که عموما از واحد های تابعه دستگاه های اصلی به شمار می آیند اقدام به ارائه گزارش عملکرد خود نموده و در فرآیند ارزیابی سال ۱۴۰۲ مشارکت نمودند که با احتساب ۱۴۹ دستگاه قبلی در مرکز ۱۸۹ دستگاه مورد ارزیابی قرار گرفت.

مبنای ارزیابی و امتیازدهی عملکرد دستگاه ها توسط اعضای هیات های ارزیابی دستگاه و ستاد

گزارش و مستندات بارگذاری شده در سامانه سجاده به نشانی توسط واحدهای مجری، در خصوص میزان تحقق برنامه های مصوب دستگاه در سال ۱۴۰۲.

نظارت بر فرآیند اجرای برنامه های مصوب و کیفیت اقامه نمازهای جماعت.

اطلاعات هر یک از اعضای هیات ارزیابی از وضعیت اقامه نماز دستگاه.

توضیحات تکمیلی نمایندگان دستگاه ها(عنداللزوم).

نحوه محاسبه امتیاز نهایی دستگاه در حوزه ستادی:

۵۰ % امتیاز – عملکرد دستگاه در حوزه ستادی (شامل راهبری برنامه ها در کل کشور و همچنین اجرای برنامه ها در حوزه ستادی و توابع آن ها) اختصاص می یابد.

۳۰ % امتیاز – میانگین امتیازات مکتسبه دستگاه، در ادارت کل استان های کشور اختصاص می یابد.

%۲۰ امتیاز – میانگین امتیازات مکتسبه دستگاه، در حوزه توابع ستادی اختصاص می یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا