به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان گلستان، صبح یکشنبه سوم دیماه، آیین اختتامیه جشنواره نیایش “مد و لباس با رویکرد پوشش نماز“ با حضور سیدرضا نظری مدیرکل آموزش و پرورش، علوی دستیار استاندار گلستان، الهام متین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهابی امام جمعه، حسن پور فرماندار شهرستان و سایر مسئولین استانی و شهرستانی به میزبانی شهرستان بندرگز برگزار شد.
مهلت ارسال آثار این جشنواره در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۲ آذرماه اعلامشده بود که ۳۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و ۲۰ اثر در دو بخش طراحی و دوخت در رده سنی نوجوانان و دوخت برای رده سنی بزرگسالان مورد بررسی هیات داوران قرار گرفت.
نظری مدیر کل آموزش و پرورش استان با توجه به اهمیت سهم توسعه آموزشهای فنیوحرفهای و کاردانش در هنرستانهای استان گفت: از اصلیترین اهداف آموزشهای فنیوحرفهای و کاردانش، ایجاد زمینه مناسب برای هدایت دانشآموزان به سمت اشتغال و آموزش مهارتهای مورد نیاز بازار کار است.
وی ضمن تاکید بر کلام مقام معظم رهبری بر ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و استفاده از تولیدات داخلی به عنوان ارزش اسلامی یاد کرد و گفت: هر کشوری برای توسعه و گسترش به افراد متخصص نیاز دارد، یعنی هر فردی باید برای درست انجام شدن فعالیت خود تخصص و تجربه کافی و لازم را داشته باشد و در چنین شرایطی هنرستان ها می توانند پلی برای متخصص شدن افراد باشند؛ در واقع مهارتآموزی بهترین و نزدیکترین راه برای اشتغالزایی و کسب درآمد است که بخش مهمی از آن در کسب رتبه اول هنرستان مائده بندرگز در جشنواره ملی الفتا محقق شده است و این مهم در هنرستانهای استان به عنوان گام اول شکل گرفته است.
نظری ادامه داد: در گام دوم، بعد از کسب مهارت، هنرستانها باید در فضای تولیدی وارد شوند و هنرستانها در هر حال این قابلیت را دارند که با تربیت نیروی کار ماهر و استادکار بتوانند در فرایند تولید نقش بیشتری را داشته باشند.
نظری گفت: در این نمایشگاه ظرافتهای هنری هنرجویان در تولیدات سجاده و چادر نماز یک کار فرهنگی است که به دست دانش آموز گلستانی در حال رقم خوردن است.
وی تصریح کرد: امروزه جامعه نیاز به گسترش رشته های مهارتی دارد تمام تلاش آموزش و پرورش در این است که این امر در کل استان در قالب کسب مهارت، تولیدات و بازاریابی محقق شود و اولویت بخشی به ساخت و تجهیز هنرستانها و کارگاههای رشتهها در دستور کار اداره کل آموزش و پرورش می باشد تا محدودیتهایی که باعث عدم توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش میشود را رفع کرد.
شایان ذکر است سخنرانی مدیرکل ارشاد، امام جمعه، اجرای سرود دانشآموزی، پخش کلیپ و تقدیر از دانشآموزان شرکت کننده در این جشنواره از جمله مهمترین برنامه های این مراسم بود.
در نخستین دوره جشنواره مد و لباس با رویکرد نماز ۳۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ۲۰ اثر در دو بخش طراحی و دوخت در رده سنی نوجوانان و دوخت برای رده سنی بزرگسالان مورد بررسی هیات داوران قرار گرفت.
گفتنی است، اولین جشنواره مد و لباس نیایش به همت و همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزشوپرورش، فنی و حرفهای و کاردانش و ستاد اقامه نماز برگزار شد.