سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین بهشتی با موضوع اربعین+ فیلم

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی، کلیپ سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین بهشتی، مشاور علمی و فرهنگی ستاد اقامه نماز با موضوع اربعین منتشر شد.
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق علیه السلام فرمود: خداوند برای هر کسی بخواهد؛ عشق به امام حسین(ع) را و عشق به زیارت امام حسین(ع) را در دل او قرار می دهد.
خوشا به حال زائران حرم امام حسین علیه السلام؛ زیارت پدیدهای است که در دینداری ما از روز اول پیدا شده است و از زیارت خانه خدا آغاز شد.
معلوم می شود، دینداری باید با حرکت، با تکاپو و با عشق همراه باشد.
مسلمانان در هر کجای کره زمین هستند باید در سفر حج به مکه بیایند، در سفر عمره به مکه بیایند و از قهرمانان توحید یاد کنند؛ از ابراهیم، از اسماعیل، از هاجر، خانه خدا را طواف کنند، سعی صفا و مروه اذبجا آورند.
امامان ما خیلی دوست داشتند پیاده به مکه بروند تا عشق واقعی خودشان را به اثبات برسانند. عاشق وقتی خودش را به زحمت میاندازد معلوم می شود که راست می گوید.
ما در ادبیاتمان پروانه را نماد عشق میدانیم، چون در شعله شمع می سوزد تا اثبات کند عاشق است.
پیامبر عزیز ما فرمود: تا میتوانید به زیارت من بیاید و پس از من به زیارت قبر من بیایید، تا میتوانید به زیارت علی، حسن، حسین و اهل بیت من بروید.
پس از شهادت آنان به زیارت قبورشان بروید؛ پس زیارت، یک تدبیری است که توسط پیامبر عزیز ما، امامان ما و رهبران ما اندیشیده شده است.
باید قبور این شخصیتها پایگاه تردد خداپرستان بشود، مردم دنیا بپرسند اینجا چه خبر است؟ چرا اینقدر مسلمانها هزینه میکنند در این هوای گرم حتی گاهی با تهدید سر از پا نمیشناسند! این معنا دارد، در زمان امام هادی علیه السلام آنقدر سخت بود کربلا رفتن که دست قطع میکردند ولی باز به کربلا میرفتند.
یک نکته شیرین دیگر، زیارت به نیابت است، امامان ما گاهی پول می دادند دیگران به نیابت از آنها زیارت کنند.
حالا همه کسانی که در راه کربلا ممکنه این صدای این حقیر را، این سید گناهکار را بشنوند از همه آنها تمنا میکنیم به نیابت از جاماندگان هم یک یا حسین بگویند، یک السلام علیک یا اباعبدالله بگویند.
این در مضامین دینی ما وجود دارد، حتی آنهایی که از دنیا رفتند، امامان ما فرمودند برایشان زیارت کنید، به قصد آنها زیارت کنید.
عالمانی که ما را هدایت کردند، شهیدانی که خون آنها به ناحق روی زمین ریخته شد. پدران، مادران، اجداد، نیاکان و همه کسانی که این عزاداری را به ما یاد دادند و مِهر به اهل بیت را در دل ما نهادند، یاد اهل بیت را بر زبانهای ما گذاشتند یاد کنیم از آنها.
بیگناهانی که فقط گناهشان عشق به خدا بود، عشق به اسلام بود، عشق به قرآن بود، ولی خونشان ریخته شد، از آنها یاد کنیم.
همه این حرکتها برای ارتباط ما با خدا هست، نماز را فراموش نکنیم، نماز اول وقت، نماز عاشقانه، نماز با گریه، نماز با تمرکز، تقرب پیدا کنیم به خدا.
قرآن کریم در سوره مائده میفرماید: از نافرمانی خدا بپرهیزید و برای تقرب به خدا وسیله پیدا کنید.
وسیله چیست؟ قرآن، مسجد، پیامبر، فاطمه زهرا، امیرالمومنین، امام حسین و شهید.
اینها بهترین وسایلی هستند که ما را به خدا نزدیک میکنند، گناهان ما را میشویند، حاجات ما را روا میکنند.
این هزینهای که شما کردید یک سرمایهگذاری پرسود است، مراقب باشیم مرور کنیم که امام حسین علیه السلام برای چه حرکت را انجام داد.
آرمانش چه بود، آرزوش چه بود؟ میخواست بشریت را به کجا برساند؟ به آنها فکر کنید، زینب کبری در غروب عاشورا به امام زین العابدین علیه السلام عرض کرد: بر سر قبر پدرت سیدالشهدا پرچمی برافراشته خواهد شد که سالیان دراز، روزها و شبها زائران خواهند آمد، نام شهیدان کهنه نمیشود این یک عبرت تاریخ است.
یزید، ابن زیاد، شمر، خولی، اینها فراموش میشوند اما شهیدان فراموش نمیشوند.
قرآن کریم حق و باطل را مثال زده به آب و کف، وقتی آب در کوهستان جاری میشود روی آبها کفها هستند، عرض اندام میکنند، اما کفها تمام میشوند و آبها میمانند.
مثال حق، آب است و مثال باطل کف روی آب است، ما کربلا میرویم این را میخواهیم فهم کنیم در زندگی خودمان.
همه اهالی دنیا الان تماشا می کنند، بیخردان، مستکبران کمر بسته اند انعکاسی از راهپیمایی اربعین در دنیا رخ ندهد، اما خدایی که نظارهگر ما هست میفرماید: می خواهند با دهانهای خودشان، با تبلیغات خودشان، با رسانههای خودشان نور خدا را خاموش کنند.
اما خداوند نور خود را پرتو افکن میکند، تمام میکند، اگرچه مشرکان ناخوش دارند.
راه راه درستی است، هدف هدف درستی است، سرمایه بذاریم برای آمدن مهدی.
خدا نگهدار شما