اولین جلسه شورای برنامه ریزی منطقه چهار کشور برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان غربی، اولین جلسه شورای برنامه ریزی منطقه چهار کشور در سال ۱۴۰۲ با حضور سید علی مهدیان، معاون برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور و مدیران و کارشناسان استان های قزوین، اردبیل، زنجان، آذربایجان غربی و شرقی و مشاور استاندار، روز دوشنبه، بیست و دوم خرداد ماه و در محل سالن جلسات فرهنگسرای جوان ارومیه برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین پناهی ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدیران و کارشناسان حاضر در جلسه به شرح گزارشی کوتاه از عملکرد دو ماهه ستاد استان از زمان انتصاب خود پرداخت و گفت: یکی از دغدغه های اصلی ستاد نماز استان در این مدت بحث ساختمان ستاد بود که این موضوع از زمان قبل نیز وجود داشت. به لطف خدا و لطف استاندار و با پیگیری های انجام شده امیدواریم در سال جاری این مشکل حل شود.
سید علی مهدیان در این جلسه گفت: ستاد اقامه نماز کشور در روزهای اخیر پیگیر چند اقدام اساسی و کاربردی در امر اقامه نماز بود. یکی از این موارد پیگیری سهم نماز در سند و برنامه هفتم توسعه برای ایجاد یک رویه و راهکار قانونی در پیگیری امور نمازی میباشد.
معاون برنامه ریزی نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز افزود: دومین اقدام بحث ماده ۱۷ آیین نامه دولت در سازمان برنامه و بودجه است. ستاد اقامه نماز در این ماده سعی دارد تا مجوز هزینه کرد برای فضائل اخلاقی مانند نماز و قرآن و … را بصورت قانونی و طبق آیین نامه طلب نماید.
وی اظهار کرد: سومین مورد هم ساماندهی بحث ساختار نماز در دستگاه ها برای سهل الوصول بودن پیگیری امور نمازی میباشد.
مهدیان در ادامه گفت: ستاد اقامه نماز در هر سال محوریت ارزیابی خود را بر اساس شرایط روز تغییر میدهد. در سال های گذشته ملاک ارزیابی بصورت برنامه محور بود سپس این ملاک به عملکرد محور و امسال نیز بر محوریت اثرگذاری و اثرسنجی تمرکز دارد.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی مدیر ستاد اقامه نماز قزوین در این جلسه گفت: مسئله ارزیابی عملکرد دستگاه ها در سال اخیر با سختی بیشتری روبرو شد و متاسفانه باعث انباشت کارها گردید.
وی افزود: تبدیل نمرات ارزیابی به فایل اکسل باعث سردرگمی و شلوغی کارها میشود که بهتر است این رویه اصلاح گردد.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفی، مدیر ستاد اقامه نماز زنجان با اشاره به تفاهم نامه های بومی و کشوری گفت: متاسفانه وجود ناهماهنگی در شیوه تدوین تفاهم نامه ها و کپی تفاهم نامه بومی از روی تفاهم نامه کشوری باعث ایجاد مشکل در ارزیابی میشود و از ابتدای انعقاد تفاهم نامه باید مانع از ایجاد چنین تفاهم نامه هایی شد.
حجت الاسلام و المسلمین نیساری، مشاور استاندار ضمن عرض سلام و ادب به حضار گرامی در این جلسه گفت: با توجه به شرایطی که از پاییز پارسال بوجود آمد، لزوم توجه ویژه به نماز دوباره خود را نشان داد.
وی افزود: نماز دارای اهمیت مضاعفی میباشد که متاسفانه بخاطر کم اهمیتی به آن، میتوان کمرنگ شدن عِطر آن را در جامعه احساس کرد. روح نماز در جامعه جریان پیدا نمیکند مگر اینکه اسرار آن به سطح جامعه انتقال پیدا کند. ما باید در تلاش باشیم تا روح نماز را در جامعه تجلی بخشیم.