سومین همایش ائمه جمعه سراسر استان آذربایجان شرقی برگزار شد
حجت الاسلام مطهری اصل: کارکردهای متنوع و متعدد مساجد در طول تاریخ و تأثیر گذاری آن ها ایجاب میکند این پایگاه های دینی علاوه برا محلی برای عبادت و نماز در عرصه فردی و اجتماعی و شکلگیری تمدن نوین اسلامی نقش آفرین باشند.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز آذربایجان شرقی، سومین همایش ائمه جمعه سراسر استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز روز دوشنبه نوزدهم شهریور ماه برگزار شد.
حجت الاسلام مطهری اصل با بیان اینکه مسجد، پایگاه هایی برای تفکر، تدبر، تصفیه روح، خلوص و اتصال بنده به خالق یکتا است گفت: بخش مهمی از مشکلاتی که مساجد کشور با آن ها رو به رو هستند به عدم تمرکز در مدیریت واحد این پایگاه ها است.
وی با تأکید بر ضرورت تشکیل قرارگاه های مستقل برای رسیدگی به امور مساجد گفت: کارکردهای متنوع و متعدد مساجد در طول تاریخ و تأثیر گذاری آن ها ایجاب میکند این پایگاه های دینی علاوه برا محلی برای عبادت و نماز در عرصه فردی و اجتماعی و شکلگیری تمدن نوین اسلامی نقش آفرین باشند.
امام جمعه تبریز افزود: هم اکنون سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، ستاد اقامه نماز، کانون فرهنگی و هنری مساجد، بسیج و . . . هر یک بخشی از حیطه مدیریت مساجد کشور را بر عهده دارند و بسیاری از آن ها حتی کارها و وظایف موازی در مساجد انجام می دهند و همین باعث شده تا مدیریت یکپارچه در مساجد کشور وجود نداشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه براساس راهبردهای شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور روحانیت نقش برجسته ای در مدیریت مساجد باید داشته باشند ادامه داد: اداره امور مساجد بر عهده مؤمنان عادل است و براساس منویات حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری این مسئولیت به ائمه جمعه واگذار شده است که در این راستا برنامه ها راهبردی بسیاری در جهت غنابخشی به برنامه های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی این پایگاه های دینی اجرا خواهد شد.
وی نبود ردیف بودجه مشخص برای مدیریت یکپارپارچه مساجد را یاد آور شده و تصریح کرد: چند پارگی ردیف بودجه مساجد و تخصیص آن به سازمانهای مختلف در ردیف های متعدد بودجه باعث شده تا مساجد نتوانند برای پیشبرد اهداف و برنامه ها گام بردارند.
وی با اشاره به نقش روحانیت در بهبود امور مساجد، خاطر نشان کرد: چند سالی است که در تهران و در برخی از استان ها و مناطق کشور مرکز رسیدگی به امور مساجد تأسیس شده است، ولی امامان جماعت باید خود را برای طبابت معنوی مساجد آماده کنند و این مهم را وظیفه حتمی خود بدانند.