کردستان

مصاحبه مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با هفته نامه سوران

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: ایجاد جایگاه های نماز با امکانات مناسب برای مسافرین در بین راه ها یک وظیفه است

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با هفته نامه سوران به گفت و گو پرداخت و متن این گزارش به شرح ذیل می باشد:

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان گفت: ایجاد جایگاه های نماز با امکانات مناسب برای مسافرین در بین راه ها یک وظیفه است در جایگاه های سوخت و در مجتمع های خدماتی و رفاهی باید جایگاه مناسب برای اقامه نماز فراهم شود.

به گزارش هفته نامه سوران اکبر عظیمی در جلسه شورای اقامه نماز شهرستان بانه با اشاره به اینکه از گذشته در کردستان نسبت به استان های دیگر در زمینه ساخت نمازخانه کمتر کار انجام شده است اظهار کرد: در پروژه های عمرانی باید نمازخانه و مسجد پیش بینی شود و دستورالعمل های بهداشتی در این مکان ها رعایت شود.

مدیر ستاد اقامه نماز کردستان گفت: ایجاد جایگاه های نماز با امکانات مناسب برای مسافرین در بین راه ها یک وظیفه است. در جایگاه های سوخت و مجتمع های خدماتی و رفاهی باید جایگاه مناسب برای اقامه نماز فراهم شود.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز در کاهش آسیب های اجتماعی گفت: اقامه نماز در دستور کار کارگروه اجتماعی استانداری و فرمانداری های تابعه قرار گیرد و همچنین اقامه نماز در مدارس دستور کار شورای آموزش و پرورش نیز قرار گیرد و خادمان و فعالان حوزه نماز نیز شناسایی و مورد تجلیل قرارگیرند.

عظیمی تاکید کرد همه دستگاه ها باید امام جماعت و نمازخانه داشته باشند و اذان ظهر نیز باید به صورت زنده یا با استفاده از وسایل صوتی پخش شود و از هرگونه مراسم و جلسه در وقت نماز خودداری شود و مدیران و کارکنان دستگاه ها نیز حضور داشته باشند.

وی اظهار داشت: باید مستندات مربوط به عملکرد دستگاه های استانی و شهرستانی در سامانه سجاده بارگزاری شود و عملکرد تمام دستگاه ها در شهرستان ها ارزیابی می شود.

وی گفت: گاهی برخی از افراد مغرض و نا آگاه در مورد نماز شبهاتی ایجاد می کنند که اظهار می کنند نباید نماز در وقت اداری باشد اما این افراد با دستورات دین آکاهی ندارند اما ما در ادارات برای نماز کار می کنیم که یک ماموریت دینی و قرآنی است.

عظیمی اضافه کرد: همه ما وظیفه مهمی در ابعاد مختلف در رابطه با نماز داریم که گاهی ما در فراهم کردن امکانات اولیه مانند احداث نمازخانه و تامین امام جماعت به خوبی عمل می کنیم اما در رابطه با فرهنگ سازی در بعضی جا ها ضعیف عمل می کنیم.

وی اظهار داشت: تا زمانی که صد در صد از همکاران به نماز جماعت و اول وقت مقید نشده باشند و حتی احساس نکینم که تعهد انجام این فریضه به خانواده منتقل شده نباید از تلاش برای فرهنگ سازی دست بر داریم و از هر فرصتی برای فرهنگ سازی در این زمینه استفاده کینم.

این مسئول با بیان اینکه فریضه نماز تنها مربوط به جمهوری اسلامی نیست ادامه داد: نماز در ادیان دیگر نیز وجود داشته اما این فریضه الهی در جمهوری اسلامی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان گفت: انجام دستورالعمل های قانونی یکی از مهمترین انتظارات ما از مسئولان است و به مقررات و دستورالعمل هایی که مسئولین امر صادر می کنند عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه وزیر کشور بخشنامه ۱۵ ماده ای خطاب به استانداران و فرمانداران صادر کرده افزود: یکی از بند های مهم این بخشنامه تاکید بر برگزاری جلسات شورای اقامه نماز در هر فصل در استان و شهرستان ها با حضور امام جمعه و مدیران ادارات است و در این جلسات آسیب ها شناسایی و راهکار ها ارائه شود.

عظیمی گفت: تدوین سند راهبردی نماز با برنامه ریزی مشخص در کشور و استان پیشبینی شده که مطابق آن برای ترویج فرهنگ اقامه نماز اقدام می شود و در اجلاس های نماز که به صورت سالانه برگزار می شود از فعالین این حوزه تقدیر می شود.

مصاحبه مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با هفته نامه سوران

 

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button