حوزه ریاستکردستان

جلسه فصلی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان کردستان برگزار شد

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور: سنندج نماد وحدت و همبستگی بین شیعه و سنی است و تجلی گاه واعتصمو بحبل الله و وحدت است.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، روز شنبه سی و یکم تیر ماه جلسه فصلی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان در محل سالن جلسات کتابخانه عمومی امام خامنه ای(مدظله العالی) با حضور سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز برگزار گردید.

در این جلسه، عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تشکر از دبیران شورای اقامه نماز دستگاههای اجرایی و تعدادی از ائمه جماعت دستگاهها، از تشریف فرمایی سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز به استان فرهنگی کردستان قدردانی کرد.

در ادامه زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز طی سخنان مبسوطی، جنایت و جسارت کشور سوئد و صهیونیسم بین الملل به ساحت مقدس قرآن را محکوم و مراتب انزجار از صهیونیست ها و دولت و پلیس سوئد را مورد تاکید قرار داد و گفت: انشاالله قرآن آنها را متنبه کند.

زرهانی در ادامه اظهار داشت: این جلسه اتاق فکری برای برنامه های ستاد اقامه نماز و دستگاههای اجرایی است. سنندج و استان کردستان دارالمومنین هستند و نماد وحدت و همبستگی بین شیعه و سنی و تجلی گاه واعتصمو بحبل الله و وحدت است.

زرهانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: نماز قدرت بازدارندگی دارد و در بحث پیشگیری از خطاها و آسیب ها دارد و درمقابل معصیت، نهیب می دهد چون نماز ذکر الهی است و ذاکر خود را در محضر خدا می بیند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در ادامه گفت: در مجموعه ستاد اقامه نماز کشور نیرو و امکانات بسیار کم و محدودی برای سامان دهی نماز داریم، اما کسانی که کمک می کنند یک لشکر ده  ها هزار نفری هستند که دبیران شورای اقامه نماز در دستگاهها در این بخش عظیم قرار دارند.

زرهانی در بخش دیگری از صحبت های خود به راهبرد نماز در افق ۱۴۰۰لغایت ۱۴۲۰ اشاره کرد و اظهار داشت: امروز کسانی در دنیا برای ضربه زدن به دین و توحید اندیشه هایی دارند، البته موفق نخواهند شد؛ اما امکاناتی تهیه کرده و نقشه های طراحی می کنند و جنگ های به راه می اندازند و در نهایت دشمن به دنبال آن است که شم دینداری را از بین ببرد و بچه های ما در معرض استحاله فرهنگی قرار دهد که این وضعیت شایسته مسلمانان نیست.

وی با اشاره به تفاهم نامه های کشوری گفت: دستگاه ها باید در ذیل این تفاهم نامه، برنامه های بومی در استان تنظیم کنند.

وی افزود: نزدیک به شانزده میلیون دانش آموز داریم که باید برای اینها کار دینی، فرهنگی و علمی انجام دهیم و ما باید ارتباط مدارس، مساجد و خانه را تنظیم کنیم چون کسانی که اهل نماز و مسجد هستند به سمت ناپاکی نمی روند و اگر اشتباهی کنند، زود می فهمند و توبه می کنند. توجه به دانشگاه ها و مدارس برای ما مهم است و توجه به فلسفه نماز بسیار با اهمیت است.

زرهانی در ادامه گفت: در بررسی که توسط یکی از اساتید دانشگاه به عمل آمده و از افراد کاهل نماز و تارک الصلاه سوال شده که چرا نماز نمی خوانید؟ گفتند: ما فلسفه نماز را نمی دانیم، پس ما باید فلسفه و آداب و اسرار نماز را به بچه ها آموزش دهیم. امام حسین(ع) در میدان جنگ و زیر تیر باران دشمن نماز را عاشقانه و عارفانه به جا می آورد.

وی با توجه به دستور قرآن که فرمودند، در دعوت فرزندان به نماز که باید پایداری کنیم گفت: در آموزش معارف نماز باید هم کار آموزشی انجام دهیم و هم کار انگیزشی، در مسجد بچه ها را تکریم و تشویق کنیم و با آنها ارتباط دو جانبه داشته باشیم و به آنها مسئولیت بدهیم.

زرهانی گفت: فطرت انسان به ذات خود یکتا پرستی است. پس ما باید این فطرت و دستورات دین را در نهاد کودکان و جوانان تقویت کنیم.

در ادامه جلسه تعدادی از دبیران دستگاهها نظرات،سوالات و پیشنهاداتی مطرح کردند و قائم مقام ستاد اقامه نماز به این سوالات پاسخ داد.

برگزاری جلسه فصلی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه‌های استان کردستانبرگزاری جلسه فصلی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه‌های استان کردستان

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button