اخبارحوزه ریاستمعاونت فرهنگ، آموزش و پژوهش

جلسه مشترک وبیناری با روسای ادارات انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، وبینار مشترک روسای ادارات انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش و مدیران و کارشناسان ستاد اقامه نماز در روز شنبه بیست و یکم مهرماه برگزار شد.

سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز در جلسه مشترک وبیناری با روسای ادارات انجمن اولیا و مربیان استان‌ها با اشاره به ایجاد زمینه نو برای حرکت دانش آفرین در حوزه نماز برای مدرسان آموزش و خانواده گفت: انجمن‌های اولیا و مربیان یکی از ارکان محکم و کارآمد نظام تعلیم و تربیت هستند.

وی اضافه کرد: هر اندازه روی این رکن تمرکز کرده و سیاست های تربیتی خانه و مدرسه را همگن کنیم، کمتر با افت تربیتی، فرهنگی و اجتماعی مواجه می شویم.

زرهانی با اشاره به اینکه انجمن اولیا و مربیان مدرسه را نباید دست کم گرفت، گفت: باید قبول کرد رشد و تعالی کودکان و نوجوانان مرهون تعاملات خانه و مدرسه است. اگر مدرسه یک ساز بنوازد و خانواده آهنگی دیگری سر دهد دانش آموزان دچار تعارض، سرخوردگی و ناکامی می شوند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز با تاکید بر اینکه هم‌داستان کردن خانه و مدرسه در برنامه های آموزشی، فرهنگی، تربیتی و هنری اهمیت ویژه ای دارد، گفت: مدرسان آموزش خانواده یکی از همکاران تعلیم و تربیت هستند که خانواده را به سمتی که نظام تعلیم و تربیت حرکت می کند، سوق می دهند.

وی با تاکید بر اینکه بایستی قطار مدرسه و خانواده روی ریل سعادت حرکت کند، تصریح کرد: تربیت دانش آموز در خانواده هایی که پدر و مادر سرناسازگاری بایکدیگر دارند سخت تر است.

زرهانی بر ضرورت استفاده از محتواهای نماز در برنامه های آموزش خانواده تاکید کرد و گفت: لازم است تا معارف نماز با سرفصل های تعریف شده وارد گردونه آموزش خانواده شود.

رئیس ستاد اقامه نماز با تاکید بر ارزیابی میدانی انجمن اولیا و مربیان از مدرسه تا پایان سال تحصیلی گفت: مدارسی سبقه نماز دارند که انجمن اولیا و مربیان اتاق فکر اقامه نماز در مدرسه باشند، مشکلات نمازی مدرسه به دست انجمن حل شود، دانش آموزان را به نماز تشویق کنند و اولیا و مربیان در کنار دانش آموزان در صفوف نماز بایستند.

در ادامه منصور معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز نیز با قدردانی از انجمن اولیا و مربیان که زمینه برگزاری این برنامه جریان ساز را فراهم کرده اند، گفت: دوره آموزشی مدرسین خانواده یک برنامه مهم است که مشابه آن را در سنوات گذشته داشتیم ولی امسال این برنامه منسجم تر برگزار می شود.

سرگزی با اشاره به اینکه ۴ هزار مدرس آموزش خانواده در این دوره حضور خواهند داشت، گفت: این دوره ۱۲ ساعته با حضور اساتید مرکز تخصصی نماز قم برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه نحوه اجرای این دوره آموزشی در استان ها برعهده خودتان است، گفت: تمهیدات حضور اساتید مرکز تخصصی نماز در استان ها فراهم خواهد شد.

به گفته وی، منبع مطالعاتی پیش بینی شده برای این دوره کتاب«چهلچراغ نماز و خانواده» استاد بهشتی است که در آن ۴۰ راهکار عملی برای دعوت فرزندان به نماز بیان شده است. این کتاب در دوره آموزشی که با حضور مدرسان در تهران برگزار خواهد شد به صورت تخفیف ۵۰ درصدی در اختیار مدرسان قرار می گیرد.

سرگزی با اشاره به اینکه از ظرفیت ستادهای اقامه نماز و آموزش و پرورش استان ها برای اجرای این برنامه استفاده شود، گفت: فرم های نظرسنجی از مخاطبان برای سنجش شیوه های اثرگذار دوره مورد استفاده قرار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا