به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رنجبر مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان روز سه شنبه شانزدهم بهمن ماه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان به سیر فعالیت مساجد از صدر اسلام تاکنون و در دوران انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: این مراکز دینی، مرکز بسیاری از تصمیم گیری و فعالیت های اجتماعی بوده اند و در دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس این نهادهای دینی نقش محوری داشتند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان با بیان اینکه بخشی از این کارکردها در دوران های مختلف تحت تاثیر قرار گرفته، افزود: نوع عملکرد متولیان، نمازگزاران و سیاست های مدیریتی در این خصوص نقش داشته که یک مسجد در اوج کارکردها باشد و یا اینکه تنها محلی برای اقامه نماز باشد.
وی ادامه داد: امید و اعتماد مردم نسبت به برنامه ها و اقداماتی که در مساجد صورت میگیرد بسیار مهم بوده و باید آسیب شناسی در خصوص کاهش کارکردها انجام گیرد.
حجت الاسلام رنجبر با بیان اینکه مسجد محله باید امیدبخش باشد، تصریح کرد: نوع عملکرد متولیان، عرضه خدمات و برخورد اهالی با همدیگر در این خصوص نقش مهمی دارد.
مشاور استاندار درک نیازها و دغدغه های نسل جدید را در امر جذب به مسجد مهم خواند و اذعان داشت: در نوآوری و بازتعریف بسیاری از برنامه های مساجد متناسب با نیازهای جوانان مهم بوده و با تقویت نهادهای فرهنگی فعال در این حوزه مثل کانونهای فرهنگی و هنری به این مهم دست پیدا خواهیم کرد.
مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان با بیان اینکه رخدادهای جدید و پیشرفت های متعددی در حوزه بخش خصوصی و دولتی صورت گرفته، گفت: زمینه سازی برای بازدید و تبیین این اتفاقات برای اهالی مسجد لازم بوده و امکان امیدآفرینی را فراهم میسازد.
وی به اقامه نماز جماعت اشاره کرد و افزود: اقامه جماعت این فریضه دینی در وقت ظهر و شب فراگیر بوده و در زمان صبح نیز باید چنین شرایطی بیشتر فراهم و برای مساجد بین راهی و در مناطق گذری نسبت به بازگشایی آن تا پیش از طلوع آفتاب همت شود.