اخبارمازندران

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران در سال ۱۴۰۴ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز مازندران، اولین جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران روز شنبه بیست و سوم فروردین، با حضور استاندار و کلیه اعضاء در سالن شهید رجایی استانداری مازندران تشکیل شد.

در این جلسه فریدون کلبادی نژاد مدیر کل آموزش و پرورش گفت: باید معلمان را تکریم و دانش‌آموزان را توانمند سازیم و نقش معلمان و تأثیر آنان در آینده جامعه بر کسی پوشیده نیست. این قشر از سرمایه‌های اجتماعی بوده و در جامعه از مقبولیت برخوردارند.

وی افزود: ضریب حضور و مشارکت فعال معلمان و جامعه فرهنگیان در تمام عرصه‌های مختلف اجتماعی بسیار بالاست.

کلبادی نژاد افزود: همه در کنار هم و با مشارکت یکدیگر و با ظرافت و دقت نظر ، برای اجرای هرچه بهتر هفته بزرگداشت مقام معلم تلاش خواهیم کرد‌.

مدیر کل آموزش و پرورش با اشاره به شعار سال رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: از آنجایی‌که هنرستان‌ها نقش مهمی در تولید دارند، برای نواختن زنگ سپاس در شهرستانها و مناطق سراسر استان، هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش را به عنوان مدارس پایلوت انتخاب کردیم.

حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز مازندران گفت: رویکرد مدیران مدرسه و مربی پرورشی در برپایی فریضه نماز جماعت در مدارس برای دانش‌آموزان بسیار تأثیرگذار است.

وی همچنین بیان داشت: روشن است نسل نو هدف اصلی معاندین است. اگر معرفت بخشی باورهای دینی و پاسخگویی به شبهات فکری، اقدام عملی در حوزه نظر و عمل مربیان با انگیزه و غایتمند باشد، تهاجم بیگانگان کاملاً خنثی خواهد شد.

 مدیر ستاد اقامه نماز مازندران افزود: تبیین دوره آموزش و احکام و اسرار نماز برای دانش‌آموزان، مدیران و پاسخ به شبهات دینی، فعال کردن تشکل‌های دانش‌آموزی، اعزام امام جماعت‌های اثرگذار به مدارس، نهادینه کردن نماز در مدارس، پیوند خانه و مدرسه و اجرای دستورالعمل اسناد بالا دستی و تفاهمنامه از برنامه های ستاد اقامه نماز با آموزش و پرورش می باشد.

در ادامه مهدی یونسی استاندار مازندران با اشاره به اهمیت اهتمام همه دستگاه های اجرایی به مقوله ماموریت های آموزش و پرورش استان افزود: اگرچه همچنان مدارس نا ایمن دولتی در استان دغدغه جدی است اما فقط ساخت فضا معیار نیست چراکه آموزش و پرورش چندوجهی بوده و ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی دغدغه اصلی است.

استاندار مازندران با ذکر این نکته که آمده ام تا برای توسعه مازندران کار کنم، گفت: به وجود فرهنگیان افتخار می‌کنم و معتقدم که آموزش و پرورش مبدا هر تحولی است.

یونسی رستمی بر لزوم ایمن سازی مدارس دولتی استان مازندران تاکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت خیران ضروری است. بعضی از واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران باید به حمایت از مدرسه سازی استان بیاید.

وی اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز مازندران باید بیشتر پای کار بیایند، بسیاری از خانواده ها توان گرفتن معلم خصوصی و مدارس غیر انتفاعی را ندارند، تاکید می کنم عدالت آموزشی در مدارس دولتی باید در مازندران عملیاتی شود و معلمان باید خودشان را به روز کنند.

استاندار مازندران گفت: تجهیزات آموزش و پرورش مازندران باید تقویت شود، آموزش و پرورش استان با چالش هایی از زیر ساخت های آموزشی و تجهیزاتی در بخش فنی و حرفه‌ای مواجه است.

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش سال 1404 با حضور استاندار مازندران برگزار شد اولین جلسه شورای آموزش و پرورش سال 1404 با حضور استاندار مازندران برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا