به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران، همزمان با هشتمین روز از دهه فرهنگی ترویج معارف نماز دومین جلسه فصلی شورای اقامه نماز استان در سال جاری با حضور معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استاندار و اعضای شورای اقامه نماز، روز یکشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در استانداری برگزار شد.
حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان مازندران در این جلسه ضمن تشکر و قدردانی از مدیران دستگاه های اجرایی استان به ارائه گزارشی در خصوص مصوبات قبلی جلسه شورای اقامه نماز و اهم فعالیتهای انجام شده و دستور کار جلسه پرداخت و نیازمندیهای ستاد اقامه نمار را بازگو کرد.
مدیر ستاد اقامه نماز در ادامه پیرامون برنامه های دهه فرهنگی ترویج معارف نماز، سامانه سجاده، استاندارد سازی نمازخانه ها برای معلولین، تشکیل جلسه فصلی شورای اقامه نماز، وضعیت نماز بازار و سواحل و راههای مواصلاتی و تفرجگاهها، پخش اذان هوشمند در سطح شهر، وضعیت نامطلوب بیمه خادمان مسجد، بازبودن مساجد و نمازخانه ها در طول اوقات نماز و تبلیغات محیطی نماز در سطح شهرها توسط شهرداران و دیگر مسائل مربوط به امر نماز را بازگو کرد .
وی همچنین با اظهار تاثر از عدم اجرایی برخی از مصوبات شورای اقامه نماز مربوط به جلسه قبل، علیرغم پیگیری ستاد اظهار داشت: دستگاههای اجرایی که توان و امکان برای اقدام عملی مصوبات شورا را ندارند، در جلسه رسماً دلایل آن را اعلام نمایند، نه آنکه مصوبات انجام گردد و به فراموشی یا بی قیدی سپرده شود.
در ادامه مدیر کل اوقاف و امور خیریه، مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری و امام جماعت دانشگاه مازندران، معاون قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش مازندران و دیگر دستگاهها، گزارشی از اقدامات خود در ارتباط با ترویج و توسعه فرهنگ نورانی اقامه نماز ارائه کردند.
در ادامه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی ضمن خیر مقدم گویی به مدعوین و تشکر از اقدامات ستاد اقامه نماز استان با اشاره به اینکه همه باید تلاش کنیم تا اقدامات ارزشمندی را برای رسیدن به کمالات دینی ومعنوی که شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی است دردستور کار قرار گیرد و اقامه نماز یکی از مهمترین عمل صالحی است که باید مدیران به آن اهتمام ورزند واز طرفی برای ترویج فرهنگ نورانی نماز باید شهرستانها رافعال واستان نقش سیاستگذاری را ایفاء نماید.
سلگی گفت: در استانی که به نام سرزمین علویان مطرح و در کشور معرفی شده است، توجه به نماز جماعت در مساجد ضروری است تا این عنوان برای نسل آینده حفظ شود و برای این منظور می بایست در مساجد برای اقامه نماز تحولات اساسی صورت گیرد.
معاون سیاسی استاندار عنوان کرد: وضعیت نگهداری اماکن مذهبی از جمله نمازخانه ها و مساجد باید مورد توجه قرار گیرد و برای این منظور تیم قوی نظارتی با حضور نهادهای متولی باید تشکیل شود .
وی با اشاره به نقش نماز در کاهش مشکلات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی، بر ضرورت فعال سازی مساجد با محوریت جوانان و توجه به مسایل فرهنگی و دینی بعنوان دو راهبرد اساسی دراین بخش تاکید کرد و گفت: فعال سازی مساجد با ساز و کار تحولی نقشه راه فرهنگی در این حوزه است.
معاون استاندار مازندران با اشاره به مسائل مربوط به نمازخانه های سواحل این استان گفت: به دستور استاندار مازندران با واگذاری پنج ساله طرح های سواحل به بخش خصوصی، ساماندهی و تجهیز نمازخانه های سواحل در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: ساماندهی نمازخانه های بین راهی در محورهای ارتباطی مازندران نیز در آینده ای نزدیک اجرایی و عملیاتی خواهد شد.