جلسه مشترک ستاد اقامه نماز با دانشگاه فرهنگیان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، جلسه مشترک ستاد اقامه نماز با دانشگاه فرهنگیان با هدف تقویت و توسعه همکاری ها جهت ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه با حضور قائم مقام و معاونین و مدیران ستاد و اعضای هیات رئیسه و حضور وبیناری سرپرستان و مدیران استانی دانشگاه و مسئولان دفاتر نهاد استانی و دبیران ستاد اقامه نماز در روز دوشنبه پنجم خرداد ماه برگزار شد.
در ابتدای جلسه حجج اسلام تقوی و میرمحمدی ضمن خیر مقدم گزارشی از اقدامات و برنامه های انجام گرفته در جهت ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه فرهنگیان ارائه کردند.
در ادامه غیاثی ندوشن سرپرست دانشگاه فرهنگیان ضمن خیر مقدم مطالبی در خصوص اجرای برنامه های نماز در دانشگاه بیان کرد و گفت: محوریت برنامه های نماز نباید صرفا دانشجویان باشند، باید توجه به نقش الگویی و محوری اساتید نیز داشته باشیم.
وی افزود: حمایت ویژه ستاد اقامه نماز کشور از دانشگاه فرهنگیان یک فرصت است و باید از این فرصت ویژه استفاده کرد.
غیاثی با تاکید بر مسجد محوری در برنامه های فرهنگی، دینی و اقامه نماز در دانشگاه فرهنگیان، گفت: نیازمندی های استانداردسازی فضاهای اقامه نماز دانشگاه و پردیس احصاء شود و مدیران طرح و برنامه و پشتیبانی دانشگاه نسبت به ارتقای سطح این فضاها اقدام نماید.
در ادامه سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز، با اشاره به جایگاه و منزلت دانشگاه فرهنگیان از منظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و عدم تناسب بین تامین امکانات، تجهیزات و … مورد نیاز دانشگاه متناسب با این جایگاه، گفت: نگاه استاد قرائتی به دانشگاه فرهنگیان نگاه ویژه ای است و تلاش دارند تمام توان خود را برای ارتقای این جایگاه ایفا نمایند.
وی گفت: تعامل و هم افزایی دو دستگاه بسیار ارزشمند، لکن راههای نرفته زیاد است و باید همین مشی و روش در سطح استان ها و شهرستان ها استمرار یابد.
زرهانی با تاکید بر ضرورت همکاری در اجرای برنامه ها گفت: مسئولین دفاتر مقام معظم رهبری در دانشگاه، ریاست دانشگاه ها و پردیس ها و خود دانشجویان به عنوان سه رکن در دانشگاه باید در ترویج معارف نماز تعامل و هم افزایی داشته باشند.
وی با بیان اینکه تلاش ما این است که ظرفیت خیرین مسجدساز کشور را به سمت احداث مسجد و نمازخانه در دانشگاه فرهنگیان هدایت کنیم، گفت: در نامه استاد قرائتی به رئیس محترم جمهور یکی از محورها، توجه ویژه به دانشگاه فرهنگیان است.
بازخوانی متون نمازی (فلسفه، آداب، اسرار و احکام نماز) توسط کارگروهی مشترک، برگزاری کرسی های ازاداندیشی و نظریه پردازی برای درک نیازهای دانشجویان، پاسخگویی با رویکرد اغنایی به سئوالات دانشجویان و توجه ویژه به جذب و به کارگیری افراد متدین و متعهد و پایبند به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در نظام گزینش اساتید، از دیگر موارد مطرح شده توسط قائم مقام ستاد اقامه نماز بود.
در این جلسه مقرر شد، همکاران ستاد و دانشگاه نسبت به اثربخشی دوره های آموزش نماز ویژه مخاطبین دانشگاه فرهنگیان اقدام نمایند و کاستی ها شناسایی و مرتفع شود.
در پایان سرپرستان دانشگاه فرهنگیان در کشور و دبیران منطقه ای ستاد اقامه نماز، نکته نظرات خود را در خصوص اجرای برنامه های ترویج نماز بیان کردند.