به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، جلسه هماهنگی آغاز به کار مدارس مسجد محور در استان شنبه، بیست و هشتم مردادماه، با حضور دبیر و عضو هیات امنای مجمع خیرین مسجدساز استان، در مرکز مطالعات راهبردی حوزههای علمیه برگزار شد.
در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین شریفی نماینده حوزه علمیه در این طرح به تشریح اهداف پرداخت و گفت: یکی از اهداف عمدهای که در این طرح دنبال میشود جذب مخاطب نوجوان و جوان به مسجد و پویایی مساجد است.
وی در ادامه به تشریح نیازمندیهای این طرح اشاره کرد و افزود: برخی مساجد زیرساختهای لازم جهت اجرای طرح را دارند اما برخی از این امر مستثنی هستند که نیازمند حضور پررنگ خیرین در آماده سازی محیط مساجد در جذب نوجوانان و جوانان هستند.
دبیر مجمع خیرین مسجدساز قم نیز در این جلسه با اشاره به محوریت امام جمعه در برنامههای فرهنگی گفت: محوریت امام جمعه در اجرای برنامههای فرهنگی موجب اهتمام مضاعف و استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاههای اجرایی استان میشود.
حجت الاسلام و المسلمین علی عربپور در ادامه بر لزوم استفاده از ظرفیت اقتصاد دانان در کارگروه بررسی این طرح تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح مستلزم حضور خیرین و بودجههای مختلف است چرا که تغییر ساختار در مساجد هرچند ناچیز باشد نیازمند تامین هزینهها است.
وی در ادامه به جذب خیرین با دیدگاه آموزشی اشاره کرد و گفت: میبایست با تشکیل کارگروه اقتصادی، خیرین با دیدگاه آموزشی را در اجرای این طرح پای کار بیاوریم و از ظرفیت آنان در جذب دیگر خیرین استفاده کنیم.
عضو هیات مدیره مجمع خیرین مسجدساز استان نیز در این جلسه به بیان راهکار ها پرداخت و گفت: تشکیل مجمع خیرین در این حوزه مطلوب نیست چرا که خیرین محدودی در استان حضور دارند که در مجامع مختلف اقدام میکنند.
ناصر اعلائی در ادامه بر لزوم برنامهریزی و ایجاد محل درآمد و سوق دادن آن به سوی اجرای طرح اشاره کرد و گفت: میبایست با ایجاد ساختار اقتصادی در تامین منابع مورد نیاز اقدام شود تا نیازمندیها رفته رفته مرتفع شوند.
شناسایی مساجد آماده خدمت و تشکیل کارگروه اقتصادی از جمله اهم مصوبات جلسه هماهنگی مدارس مسجد محور استان بود.
درود بر شما .
به نظر می رسد که ابتدا لازم است خود مساجد را مسجد محور کنیم !!! بسیاری از مساجد تعطیل هستند و یا مردم به اندازه قبل مسجد نمی روند یا اینکه دلیل تعطیلی آن ها این است که روحانیون منبر را رها کرده و دنبال پست های مدیریتی رفته اند . باور بفرمایید وضعیت مسجد ها بسیار خرابتر از مدرسه هاست .
اول به وضعیت مسجد ها برسید بعد مدرسه ها را مسجد محور کنید .